Wiajcie,jestem już z Wami.
akos6, wyznam Ci coś w "sekrecie".Mówiłam sobie to tylko Chemia Party przejdę ją z uśmiechem jak akos6, .
Dziękuję
Chłopaki Wam też Dziękuję
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
akos6, JustynaS1975,
Oj jestem trochę wykończona wizytami koleżanek,ale to takie miłe z ich strony,ze o mnie pamietają.
A puki co to nie mam żadnych sensacji w postaci wymiotów,nudności.
Czyli jest nie źle jak na pirwszy raz.
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
Basiu wybacz, że się czepiam, ale zastanawia mnie jak to się dzieje, że kobiecie może zabraknąć na wszystko siły i chęci... na zakupy nigdy
Tak jeszcze kombinuję z tym "wyrkiem" ... kiepsko u mnie z pamięcią, ale pamiętam kilka ciekawostek związanych z tym urządzeniem...
Basiu a może tak odrobinę szczegółów?
roman1130, nie czepiaj się
Odpokutowałam te zakupy,do wieczora marnie się czułam,a i dzisiaj jeszcze jestem słaba.Ale to nic,meble do pokoju córki kupione nareszcie a teraz mąż ma zajęcie przy skręcaniu.
roman1130 napisał/a:
kiepsko u mnie z pamięcią, ale pamiętam kilka ciekawostek związanych z tym urządzeniem...
u mnie też chyba kiepsko z pamięcią,
— Paulo Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum