Iwonko
to dobrze,że tatusia roznosi energia i chce pracować,aż fajnie czytać takie wiadomości
życzę dużo zdrówka i jeszcze więcej energii
ściskam serdecznie
Iwonko, trzeba wierzyć, że jutro będzie lepszy dzień. Tatuś się prześpi i jutro wstanie z nowymi siłami. Zobaczysz. Ja tak zawsze podnoszę sie na duchu, że jutro będzie lepiej. Dobrze, że ból się zmniejszył. Tatuś po prostu się boi. Mój tatuś też miał taki kryzys i popłakał się przy mnie, kiedy ja nigdy nie widziałam jak tato płacze. Będzie dobrze. Trzymaj się kochana.
Iwonko i u mnie jest podobna sytuacja co do nie panowania nad nerwami. Ja jednak nie przejmuję się tym ,staram się jakoś trzymać. Mój tata jak jest ze mną nerwów nie pokazuje ale jak jest z mamą i bratem czasami doprowadza ich do łez. Ciężko mu jest z tą chorobą ma lepsze i gorsze dni i niestety musimy na to być przygotowani i wspierać dalej! Niech tatuś się wykrzyczy..... wiem,że Wam jest ciężko,bo u mnie jest to samo:( Musimy być silni ! Trzymajcie się !!! Pozdrawiam.
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Hej Iwonko, będzie dobrze kochana. A co do tych nerwów, to zgadzam się z Anelią. U mnie tez podobnie. Z tatą praktycznie nie mona normalnie porozmawiać, bo z byle powodu krzyczy. Taki nasz los, trzeba przecierpieć i wspierać dalej... Trzymaj się cieplutko kochana
A więc oby tak dalej i żeby jeszcze więcej takich wiadomości było ,że tata czuje się lepiej Miejmy nadzieję,że i ten wstrętny kaszel minie!!! Trzymię za Was kciuki !!! Pisz na bierząco co tam u Was. Pozdrawiam i ściskam cieplutko
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Witaj Iwonko, dziewczyny mają rację, jesteś bardzo dzielna Mogę nawet stwierdzic, że trochę zazdroszczę ci tej siły... Ja tatusiowi potrafię mówić tylko, ze wszystko będzie dobrze, nie chcę i nie mogę inaczej...
Pozdrawiam Cię gorąco:) Napisz koniecznie, jak chemia.
iwona2010,
tak już jest z tym paskudztwem,ale zobaczysz to przejściowe osłabienie,
wszyscy jesteśmy przybici,mama czkawki,tata Kamili,potrzeba nam teraz lepszych wieści więc czekamy na takie jak na zbawienie
sciskam serdecznie
trzymajcie się cieplutko
iwona2010,
widzę,że tobie też przyznano przyjaciela,gratuluje
mnie też się dostało,to miłe,ale zobowiązuje
tym bardziej,że z wiedzą medyczną u mnie cieniutko
ściskam serdecznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum