Za mało raczej nie. W nocy od 22 do 6 rano, wypijam 2x 0,7l mięty z miodem i pół iitra soku jabłko wiśnia. W dzień 0,7 mięty, pół litra soku i z jedną szklankę zwykłej herbaty
Jestem w szpitalu Cisnienie wczoraj roslo do 160 a kal zaczelo spadac to mialem 70x40 Zabrali mnie poprzedniej nocy Caly dzieni noc leze tetazvcisnienie OK 140x80 ..5
Zonaczcie wyniki. Ktore zrobilem sobie przed incydentem. Chcialem tylko tenpotas ale zrobilem jesze takie
Dodaje te fote z godzine i nic spprubuje põzniej ale zdradze ze na wy niku z lewej strony sa same strzalki w gore lub w dol I wcale nie wykopali mni do badania krwi Az takim zartownisiem nie jestem Szkoda ze wynik nie chce wejsc moze ktos by to zinterpretowal od czego to sie wzielo
[ Dodano: 2018-04-22, 09:26 ]
Dzisiaj troche popisze bo sam jestem moze sie troche posmiejecie Tablet mi spadl i nie moge dosiegnac. Nie moge tez zawolac zadnej obslugi bo" ja tylko pociagnol" i ten kabele z guzikiem wylecial z gniazdka Zasilacz sobie przywiazalem do stolika obcietym paskiem od pizamy i mi nie spada
Jedzenie jest dobre, biale i szybko wchodzi. Z takiej szprycy, to zaleta, bo szkoda czasu na chlipanie zupy lyzka lub krojenie kotleta Wada to taka., ze wszystko w jednym smaku i nie mozna powiedziec co bylo na sniadanie, co na obiad a co na kolacje, Ale Ola mi dzisiaj przyniesie magi ,sos grzybowy i sos sojowy.To sobie dodam i bede mial "jakby luksusowo" Mysle, ze te informacje sa wazne bo to o warunkach w szpitalu wojewodzkim.Tablet jeszcze lezy pod. lozkiem, bo kazdej obslugi nie mozesz poprosic o pomoc.
Jak jest za wysoko w hierarchii to juz wiesz po spojrzeniu, ona jest od klucia albo od powieszania tych butelek z plynem
Tto narazie tyle Czekam na sniadanie bo powiedzialem, ze to biale jest smaczniejsze od chleba z maslem bo nie potrzeba gryźć wiec gotuja dla mnie. Marzena alboto wrzuci w kciuka , albo da ludzion przeczytac. Mozn sobie zamowic sniadanie i ci ugotuja, ale musi byc biale
Marzena alboto wrzuci w kciuka , albo da ludzion przeczytac.
Marzena da ludziom poczytać, Marzena nie taki diabeł straszny
Proś pielęgniarki, lekarza, czy nawet odwiedzających żeby Ci pomogli/podali jak coś spadnie, przecież wszystko się może zdarzyć a pomocy nie powinni odmówić.
mf54 napisał/a:
Jak jest za wysoko w hierarchii to juz wiesz po spojrzeniu, ona jest od klucia albo od powieszania tych butelek z plynem
Dopiero niedawno przechodziłam to samo z mamą w szpitalu więc dokładnie wiem o czym mówisz.
Trzymaj się dzielnie nasz chłopaku, jesteśmy myślami z Tobą.
Dzisiaj nowe doswiadczenia. Leże na oddziale/Sali ktorą ja nazwał bym salą ostatniego kontaktu
Przywieźli Pana w ciężkim #tanie, podobno Karetka nie chciała nawet go zabrać. Oczywiście Napierw mine tutaj położyli, ale ja nie zamierzam jeszcze W każdymrazie niewiedzieli, I gdzie go przywieźli. Myślę, że moje prądy podtrzymają go Przywieźli życiu. W każdymrazie raze mój wskaźników mówi, że gościu jutro będzie żył.
[ Dodano: 2018-04-23, 07:16 ]
Rano Ja czuję, się super Pan Stasiu jeszcze śpi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum