Dostałam wczoraj skierowanie na CT miednicy+CT uda z pachwiną prawą .I niestety wszędzie twierdzą ,że to są dwa badania i tak nie można zrobić.NFZ płaci tylko za jedno badanie.Chciałam zapłacić za drugie badanie i też nie mogę bo nie mam osobnego skierowania.Kompletnie nie wiem co teraz mam zrobić
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
Rozumiem, że skierowanie jest jedno ale odmawiają bo skierowanie wskazuje dwa obszary??
Może chodzi o zapis: tzn gdyby prof. napisał CT miednicy+uda z pachwiną prawą to nie było by problemu?
A może zadzwoń do niego?
Głowa do góry na pewno coś się wymyśli-ktoś mądry w temacie się na pewno niedługo odezwie, z mojej strony- bardzo proszę się na zapas nie zamartwiać, bo jestem pewna, że to przeszkoda do przeskoczenia więc głowa do góry
Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce słodkie.
To można parafrazować, droga pełna przeszkód, ale na jej końcu 'słodka' nagroda.
Także siły, wytrwałości, cierpliwości. I idziemy po grudzie jak koń, ciągniemy, nie dajemy się. .
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum