Dzisiaj mija tydzień od operacji.Noga puchnięta trochę mi dokucza.Cięcie było duże,od połowy uda ,przez pachwinę do wysokości kości biodrowej.Szfów jest 50.Całe szczęście,że chłonka się nie zbiera.Ściągnięcie szfów 14 lutego w Warszawie i wtedy wyniki.Ech,to całe 3 tygodnie.
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
Dzisiaj mija tydzień od operacji.Noga puchnięta trochę mi dokucza.Cięcie było duże,od połowy uda ,przez pachwinę do wysokości kości biodrowej.Szfów jest 50.Całe szczęście,że chłonka się nie zbiera.Ściągnięcie szfów 14 lutego w Warszawie i wtedy wyniki.Ech,to całe 3 tygodnie.
Berto glowa do gory!!! Bede Cie wspierac swoja modlitwa zeby wszystko bylo OK. a 3 tyg zleca szybciej niz myslisz. Sama wiem cos na ten temat. I wiem ze czekanie jest przerazajace!!!
Tym czasem wracaj do zdrowia. Zycze pomyślnych wiadomosci i duzo duzo zdrowia!!!
TK-klatka piersiowa bez kontrastu i z kontrastem dożylnym
Obustonnie w miąższu płuc oraz podoplcnowo widoczne liczne guzki.
Największe z nich o śr.11mm położone są w segm.5 płuca prawego i segm.3 płuca lewego.
Zmiany najpewniej odpowiadają meta.Poza tym płuca prawidłowo powietrzne.
Nie stwierdzono powiększonych węzłów chłonnych śródpiersia i wnęk.
Struktury naczyniowe klatki piersiowej w normie.
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum