dawno tu nie zaglądałam a tu proszę jaka przykra niespodzianka
paskudżtwo zaatakowało
jesteśmy z Tobą bardzo,bardzo mocno
nie poddawaj się ,przecież już się znacie
byc moze to pytanie jest nie na miejscu (przepraszam ze pytam)ale chcialabym zapytac czy mialas jakies oznaki /przeczucia ze masz przerzuty do wezlow??? czy bylo cos co Cie zaniepokoilo??? jakis bol???
Pozdrawiam Cie serdecznie i trzymam kciuki za Ciebie.
[ Dodano: 2011-12-20, 19:43 ]
i jeszcze zapomnialam zapytac jakie sa dalsze kroki w leczeniu???
byc moze to pytanie jest nie na miejscu (przepraszam ze pytam)ale chcialabym zapytac czy mialas jakies oznaki /przeczucia ze masz przerzuty do wezlow??? czy bylo cos co Cie zaniepokoilo??? jakis bol???
teraz to mogę sama sobie.Cośtam mnie czasem kuło i rwało w pachwinie ale tak było od dawna i podczas kontroli nic nie było widać więc trochę to zbagatelizowałam.A kiedy poczułam ogromny węzeł pognałam do lekarza i po 2 tygodniach byłam po operacji.
madzik-d napisał/a:
jeszcze zapomnialam zapytac jakie sa dalsze kroki w leczeniu???
W Krakowie w CO chirurg-onkolog powiedział -Wytniemy to a najbliższy wolny termin jest 4 stycznia.W tym roku brak miejsc.
Bardzo dziękuję Wszystkim za wsparcie ,jest mi teraz bardzo potrzebne.
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
teraz to mogę sama sobie.Cośtam mnie czasem kuło i rwało w pachwinie ale tak było od dawna i podczas kontroli nic nie było widać więc trochę to zbagatelizowałam.A kiedy poczułam ogromny węzeł pognałam do lekarza i po 2 tygodniach byłam po operacji.
Moją Mamę też od jakiegoś czasu rwie w pachwinie, zwalamy to na reumatyzm, wczoraj byliśmy u lekarza pomacał i powiedział, że wszystko dobrze, USG było w październiku, następne w czerwcu tak powiedział,
Myślami jestem z Tobą, pozdrawiam serdecznie.
Berta nie zalamuj sie Kochana, trzymamy kciuki za Ciebie.Jestem duchem z Toba.
Pytam Ciebie o oznaki poniewaz od kilku dni mam obolale wszystkie wezly chlonne, byc moze to oznaka przed jakas choroba...albo jakis inny zly znak.Boje sie troche.
[ Dodano: 2011-12-21, 16:47 ]
Berto mam jeszcze 1 male pytanie do Ciebie - jakie mialas Clark i Breslow w 2005 roku? czy to byl 1.5 mm Breslow i Clark 2???
jakiez to dziwne ze po takim czasie to 'g...o' potrafi sie wznowic....szok!!!
badz dobrych mysli i walcz
[ Dodano: 2011-12-21, 16:48 ]
przepraszam chcialam napisac breslow 1.5 mm i clark 3.
przepraszam chcialam napisac breslow 1.5 mm i clark 3.
dokładnie tak.
madzik-d napisał/a:
jakiez to dziwne ze po takim czasie to 'g...o' potrafi sie wznowic....szok!!!
rozmawiałam z panią,która miała po 17 latach a lekarka w CO powiedziała,że miała pacjęta z przerzutem po 20 latach.
Taki zawzięty gad
A teraz dobre wiadomości.2 stycznia o godz.8.30 melduję się w warszawskim CO u prof.Rutkowskiego.DSS bardzo Ci dziękuję
JustynaS1975, Stan, erin29, madzik-d,
bardzo dziekuje że jesteście ze mną
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum