Ja jem dużo, tyle że warzyw, nie mam żadnych wątpliwości co do tego, że mięso jest niezdrowe i powoduje stany zapalne w organizmie.
Lucy007 na mój, powtarzam na moj tok czytania ,jestes troche niegrzeczna. Pisząc zeby se poszukać.... Wszyscy doradzaja i wszyscy wynoszą jakąś wiedzę.
Piszesz o mięsie...ok....a na jakiej podstawie? Przecież mięso białe jest wskazane.
Jesteśmy ludźmi i tak nas stworzono....nie do samych warzyw,a do tego każdy organizm jest inny.
Wiadomo ze jak bedziesz jesc codziennie golonko to zakwasisz organizm,ale jak 10% zjesz wędliny lub mieska w stosunku do calodniowych dawek warzyw to jak moze być szkodliwe.
pozdrawiam
[ Dodano: 2018-06-12, 10:44 ]
piszesz że popadasz w paranoje.....przechodziłam to z mężem.
Jadł same warzywa i soki bo bross czy jak mu tam niby taki cudowny.
Doszlo do tego ze mąż nie umiał przed operacja sie utrzymac na bogach...zawroty....niedojedzenie.
Będąc u osoby ktora jest biologiem i lekarzem i producentem suplementów dowiedzielismy sie co sie dzieje z organizmem kiedy nagle przewracamy w organźmie wszystko do gory nogami.
Tam dowiedzieliśmy się o tych 10 % , o tym by pić dużo kwasnego mleka,jeść kiszone ogórasy.
Nie zapominajac o witaminie d3 i k2mk7.
Każdy sobie jakos radzic musi i przyjąć ze to co robi mu pomaga i sie tego trzymac....pod warunkiem ze je się bez wyrzutów sumienia i jest to zgodne z naszym sumieniem.
[ Dodano: 2018-06-12, 10:46 ]
Ale sie dzis upisałam....jak nigdy.
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum