Ależ się tu u mnie 'zakurzyło'
Dawno tu nie zaglądałam.U mnie wszystko po staremu.Pod koniec tygodnia wyjeżdżamy się trochę poopalać Miejmy nadzieję,że pogoda dopisze.
Zmieniamy nasze 'stałe' miejsce wakacji i uderzamy w okolice Trójmiasta
Pozdrawiam Wszystkich
Ja wakacje, rozpoczynam od tygodniowego pobytu w Warszawie. Będę bawiła się w nianię pięciolatki Całe szczęście że młody jedzie ze mną, bo nie wiem czy bym nadążyła z bieganiem i odpowiadaniem na pytania tego "żywego złota"
O cho,cho!
Dwa miesiące mnie tu nie było!Przeczytałam cały mój wątek i jakoś tu wcześniej tłoczniej było.Sama nie wiem,czy nie ma o czym pisać,czy się forumowicze na mnie pogniewali?
Z drugiej strony,ja też jakoś niewiele ostatnio piszę.Nachodzi mnie powoli jakaś jesienna deprecha.No nie lubię jesieni,zimy i nic na to nie poradzę
Pozdrawiam Wszystkich :-)
I....... czeka mnie wizyta u ortopedy Wizyta dokładnie za tydzień.
Mam nadzieję,że to nic poważnego i moja noga będzie jeszcze zdolna przez długie lata mnie nosić.
Poza tym jesień już zagląda do okien.Ta pora roku jakoś przygnębiająco na mnie działa.Ach....byle do wiosny
Pozdrawiam i ściskam Wszystkich odwiedzających :-)
Jutro wizyta u ortopedy
Mam nadzieję,że nic złego nie powie,no przynajmniej za bardzo złego.
Pogoda u nas iście jesienna-szaro,buro i przelotnie mokro.
Mimo takiej aury pozdrawiam Wszystkich cieplutko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum