Fraszko kochana wiem. ze to rady z typu ,,ploteczki -kroplóweczki" i mam nadzieje ,że nie wybuchnie kolejna wojna.Ale podobno ogórki kiszone jedzone po każym posiłku ,zakwaszają i chronią jame ustną.Tanio i zdrowo:) pozdrawiam serdecznie
_________________ ...Przyjaciele są jak Anioły,które podnoszą Nas,kiedy nasze skrzydła mają kłopoty z przypomnieniem jak sie lata....
Dzięki:)
Wcinam ogórki kiszone bo po prostu lubię a po chemii czuję się jak w ciąży i mam smaka na kwaśne:)
Popijam siemie lniane, plukałam usta:)
Podpytam moją onkolog jak się zabezpieczyć po kolejnej chemii:)
Cmoczki!!!1
[ Dodano: 2013-08-20, 11:02 ]
Piszcie, piszcie...ostatnio tyle problemów zwala mi się na glowę ....Nie ma to nic wspólnego z chorobą.
Tyle decyzji przede mną do podjęcia, sądy itp:(
Pozdrawiam
Fraszunia dzis jest ten dzień.Trzymam mocno kciuki ,zeby wsio sprawnie poszło . Wyniczki kroplóweczki i o domu. Tłuczemy gada ,aż pódzie na dobre papatki
_________________ ...Przyjaciele są jak Anioły,które podnoszą Nas,kiedy nasze skrzydła mają kłopoty z przypomnieniem jak sie lata....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum