No proszę... Kto ze Śląska (lub Zagłębia - wybaczcie, ale jestem górol i mnie sie to myli. Aha - ceprom wyjaśniam, że górol to jo, a ceper to gorol. I dla mnie ceper to Ślązak i Zagłębiak tyż, ale oni dla siebie nie gorole, czy coś w tym rodzaju. W każdym razie - można zrozumieć, ale wytłumaczyć to już nie :-) ) No więc - mamy dwa wolne miejsca z Sosnowca. Kto chętny?
[ Dodano: 2011-06-30, 07:28 ]
Aha... możecie mi podać nazwy producentów leków onkologicznych? Ja nie biorę żadnych, więc nie wiem jakie firmy się w tym specjalizują...
[ Dodano: 2011-06-30, 07:29 ]
Znaczy tylko tabletki na wydzielanie śliny SST, ale smak mają dla mnie za silny i właściwie nie biorę...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
DSS (sama, czy z...?)
2. Sonia + mąż Andrzej
3. Zoja z wesołą koleżanką
4. Gazda gospodarz
5. ja100?
6. krysiekn
7. Mark
8. jusia ?
9. kaja?
10. gosia33 + drobiazg
11. ana7 + andrzej ?
12. olaczek z mamą
(ale nie wiem jeszcze czy w piątek czy dopiero w sobotę, bo dopiero w lipcu poznam harmonogram moich wyjazdów służbowych i nie wiem w jakim miejscu naszego kraju będę w piatek)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum