Aniu,
ja na wizytach kontrolnych wykonuję rtg, usg lub tk jamy brzusznej oraz badanie krwi takie szczegółowe-biochemia?, ostanio robiłam też usg węzłów i usg blizny po czerniaku.
Tk jamy brzusznej z powodu torbielek w wątrobie. U Ciebie pewnie wystarczy usg jamy brzusznej, jeżeli nie masz torbieli.
Pozdrawiam.
Hej wszystkim! Właśnie odebrałam wyniki krwi i jednego nie rozumiem, morfologia: monocyty 5,6 enzynofile 0,9 (norma 1-7), bazofile 0,5, ob 4.
Tak więc może ktoś orientuje się co to, te enzynofile i jak mam poniżej trochę normy, co to może być? Miłego wieczoru-ania
Hejka Kochani! Nieśmiało proszę o takie małe kciuki w mojej sprawie, bo w poniedziałek idę na usg jamy brzusznej i węzłów i strach mnie ogarnia okropny!!!!! Natomiast w środę o 9 będę w co w warszawie pod gabinetem 29, więc może jeżeli ktoś będzie przypadkiem, to się spotkamy???
Hejka Kochani! Nieśmiało proszę o takie małe kciuki w mojej sprawie, bo w poniedziałek idę na usg jamy brzusznej i węzłów i strach mnie ogarnia okropny!!!!! Natomiast w środę o 9 będę w co w warszawie pod gabinetem 29, więc może jeżeli ktoś będzie przypadkiem, to się spotkamy???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum