No, już w domku. Podróż był wielce udana. Spędziłyśmy urocze chwile u Gazdy. ( Nic nowego, bo to standard.) Dziękuję Wszystkim za cudne towarzystwo Jesteście świetni. DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ i DZIĘKUJĘ. Uwielbiam Was Wszystkich!
Witajcie i przepraszam, że dopiero dziś się odzywam, ale wczoraj byłam tak padnięta że jedyna myśl jak krążyła po mojej łepetynie to -wanna i wyrko
Kochani, dziękuję Wam za wspaniałe chwile, jesteście CUDOWNI!!
Brak mi słów na określenie tego wszystkiego co czuję
Z niecierpliwością czekam na kolejny termin Zlotu, bo jak znowu tak chcę
NIESAMOWITE MIEJSCE I NIESAMOWICI LUDZIE
dZIĘKUJĘ GAźDZIE I WSZYSTKIM Z KTÓRYMI SIĘ SPOTKAŁAM
krysiax
_________________ Szczęście i przyjaźń tkwią tam,
gdzie ludzie są wrażliwi,
łagodni i delikatni w słowach.
życzmy sobie, aby wrażliwość,
wzajemność i szczerość,
oraz wyciągnięta czyjaś
przyjazna dłoń, stały się
nieodłącznym atrybutem życia
Dziękuję serdecznie wszystkim Uczestnikom IV 'Zlotu' Fundacji Onkologicznej DUM SPIRO - SPERO za spędzone wspólnie wspaniałe, niezapomniane chwile. Czas biegnie nieubłaganie szybko. Przybywa nas tu na Forum, ale i ubywa też... Pozwoliłem sobie utrwalić trzy Zloty na klipach (pierwszy skromny bo jeszcze beze mnie), gdzie znajdziecie i naszych niezapomnianych Przyjaciół. Zapraszam:
http://www.forum-onkologi...8048.htm#186021
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
my dotarliśmy koło 8 rano do domu
przeboje w podróży też były
na stacji PKP w Żegiestowie zorientowałam się, że nie mam biletów na pociąg
jak się później okazało leżały u mnie w domu naszykowane do wzięcia
musiałam zakupić nowe bilety, teraz muszę napisać do PKP prośbę o zwrot za tamte niewykorzystane bilety i mam nadzieję, że reklamacja zostanie przyjęta
internet, który posiadam nie chce mi ściągnąć z poczty pliku ze zdjęciami ze spływu
czy ktoś ma może już ściągnięte i jest wstanie zmniejszyć objętość tych zdjęć i przesłać mi na pocztę? (mój mail malgosia_hyra@wp.pl )
aaaaa i bym zapomniała nie jestem w stanie odszukać Was na Facebooku
więc proszę wpiszcie moje imię i nazwisko i zaproście jeśli oczywiście chcecie mieć mnie wśród znajomych
[ Dodano: 2013-05-20, 23:16 ]
Mark napisał/a:
Kto ma fotki ze zlotu, poprosiłbym ...
ja mam bardzo dużo tylko potrwa to trochę zanim je pozmniejszam i poskładam do "kupy"
[ Dodano: 2013-05-20, 23:17 ] Angel jak Mikołaj oglądał zdjęcia to jak widział ciebie wołał "Kocham Wiole"
[/b]
_________________ "Będzie dobrze (...). Teraz będzie najtrudniej, a potem będzie już dobrze."
Stephen King
Witam wszystkich ,
Dotarliśmy do domku wczoraj koło 23:00 o padłam jak kawka Zlot był super jak zwykle cieszę się że poznałam nowe osoby.
Angel Wiola jesteś cudowna no i oczywiście masz wspaniałego Marka
Gazda jako gospodarz jak zwykle dał nam dużo oj DUŻO atrakcji
Pozdrawiam wszystkich jesteście Wspaniali
Witam wszystkich z całego serduszka!!!
My dalej jesteśmy myślami i wspomnieniami z Wami wszystkimi:)
Dostaliśmy zastrzyk mega pozytywnej energii!! i w ogóle wiecie co chciałabym jeszcze powiedzieć...tak dużo,że aż zaniemówiłam:D - to naprawdę możliwe.
Jeszcze muszę przekazać słowa pisane Marka tylko ciiiiii.... "Tak powiedz ze są cudownymi ludźmi i że naprawdę ciesze się z uczestnictwa w tym zlocie
i z niecierpliwością wypatruje kolejnego spotkania:* I oczywiście powiedz im ze się zjawimy:)
jak trzeba to już załatwiam Wolne:P:*I Kochanie:) obiecaj im ze tam wrócimy:* "
hihi nigdy nie zapomnimy Jak mała Malwinka zobaczyła jajniczke obok Magistra Romana Piszczałki cieniutkim głosikiem radości pytając czy Magister urodził dziecko;):)
_________________ Tam dokąd zmierzam nie ma drogi na skróty....
Kochani - mój pensjonat jest dla Was otwarty. Kiedy chcecie, o ile terminy będą wolne - można przyjeżdżać. Oficjalny zlot planowany jest na wrzesień, np. 13-15, ale jeśli będzie z Waszej strony inicjatywa "zlecenia się" w innym, wcześniejszym terminie, np. czerwcowym, to nie widzę przeszkód :-).
Również jeśli chcecie spędzić wakacje u nas - zapraszamy do naszego pensjonatu, ceny dla forumowiczów i ich bliskich - preferencyjne.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum