Małgosiu dawno mnie tutaj nie było, musiałam zajrzeć co sie u Ciebie "dzieje" troszke zasmuciła mnie ostatnia wiadomość ale jestes dzielna i silna wiec dasz rade! Sciskam i przesyłam moc goracych uścisków i samej dobrej energii
_________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. -Paulo Coelho
Gosiu.
Strasznie paskudnie czyta się takie wieści....
Jakiś nieustający optymista powiedział, że chcieć to znaczy móc....
Niekiedy jest to bardzo prawdziwe stwierdzenie, istotnie wola przenosi góry, Niekiedy przychodzi do głowy, że chcieć to można sobie...
Gosiu bez względu na to jaki będzie następny wynik staramy się żyć z tym co oferuje nam jeszcze życie, myślę że w tym jest sens naszych starań, naszej codziennej walki o kolejny oddech, kolejny uśmiech, nawet nie wyobrażasz sobie jak bardzo jestem z Tobą w tej chwili
Gosiu ze wszystkich sił podpisuję się pod tymi słowami
[ Dodano: 2012-07-08, 10:14 ]
Witaj Gosiu
W wątku Justyny przeczytałem Twoje podsumowanie, tradycyjnie zachwyciłem się jego trafnością i prostotą wypowiedzi, tylko dziś nie mogę przejść nad tym bez komentarza.
Jesteś zwyczajnie Wielka, udowadniasz to swoim codziennym zachowaniem, swoim niesamowitym poczuciem humoru, trafnością sądów, i zwyczajną, niezwykłą ludzką mądrością...
Małgosiu. Miałem niezwykły zaszczyt poznać Cię osobiście, mówię uczciwie, że trochę późno doceniłem ten zaszczyt i przyjemność, ale za to w tej chwili uważam, że wszyscy, którzy nie mieli tej przyjemności... mogą mi tylko zazdrościć...
Wszystkiego co Nąj... dla Ciebie, na każdy dzień
esteś zwyczajnie Wielka, udowadniasz to swoim codziennym zachowaniem, swoim niesamowitym poczuciem humoru, trafnością sądów, i zwyczajną, niezwykłą ludzką mądrością...
Seteczko, jeszcze raz dziękuję i ukłony
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum