...spędzaj z mamą każdą wolną chwile...nie bądż smutna-mimo wszystko...nie załamuj się -przedewszystkim trzeba wierzyć że będzie dobrze...będe myśleć o was-
Mama odeszła 22.02 o godz 4:40 .... cierpiała w silnym bólu 2 dni.... odeszła na śnie.... zdążyłam się z nią pożegnać....śpieszmy się kochać ludzi .... tak szybko odchodzą .... ['][']['][']..... moja rodzina przegrała ale wy walczcie z tym ..... wrogiem....
Mama odeszła 22.02 o godz 4:40 .... cierpiała w silnym bólu 2 dni.... odeszła na śnie.... zdążyłam się z nią pożegnać....śpieszmy się kochać ludzi .... tak szybko odchodzą .... ['][']['][']..... moja rodzina przegrała ale wy walczcie z tym ..... wrogiem....
Przykre to jest, lecz było nieuniknione.
Przytulam Cię mocno do swego serca, łącząc się z Tobą w ogromnym bólu.
Mama teraz jest spokojna,nic ją nie boli... Wieczny odpoczynek,racz jej dać Panie.. (*),
a Ty i reszta rodziny musicie być dzielni..i żyć dalej, bo życie takie właśnie jest, składa się nie tylko z dni radosnych,słonecznych, ale także z bólu i rozpaczy, a z tych dwóch ostatnich musimy się podźwignąć i żyć dalej... zachowując w pamięci to co minęło, a było dobre..
_________________ Życie - to jeszcze raz móc odetchnąć. Reszta nic nie znaczy.
Pozdrawiam - Teresa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum