Ja również przyłączam się do podziękowań !
Bardzo serdecznie Wam dziękuję za pomoc jaką tutaj uzyskałam, za wsparcie i za to, że mimo iż na daną chwilę pomocy nie potrzebuję mogę nadal z Wami być
To dzięki Wam, Waszemu zaangażowaniu na tym Forum , nie jedna osoba znalazła siłę i wiarę w walce z chorobą, i za to Wam wszystkim tu obecnym dziękuję .
Przyłączam się Dziękuję serdecznie i gorąco za Wasze wsparcie, za odpowiedzi na nurtujące, jak i te infantylne pytania. Za to, że jesteście i nie odprawiacie z kwitkiem, a także, za ciepłą, życzliwą atmosferę jaką tworzycie
Wszystkiego najlepszego dla Naszego Jubilata Dum Spiro-Spero
jego twórcą i wszystkim uczestniczącym w jego codziennym życiu
-bądzcie z nami zawsze bo jesteście dla nas siłą i nadzieją
-wsparciem i pomocą
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
dziękuję Wam za to, że jesteście
dziękuję także, za ciepłą, życzliwą atmosferę jaką tworzycie
dziękuję za zrozumienie za ciepło ktore można tutaj otrzymać
jesteście wszyscy wspaniali
Kolejnych rocznic zyczę
i pokładów cierpliwosci dla tych wszystkich którzy szukają tutaj pomocy
jesteście Wspaniali
_________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei.
Życzę następnych lat z kilkoma zerami z tyłu trójki... lat, w ciągu których przygięci wiadomością o wstrętnej podstępnej chorobie zarówno osoby nią dotknięte jak i ich rodziny, opiekunowie mogli stawiać jej czoła podniesieni na duchu a to linkiem odsyłającym do potrzebnej wiadomości czy tematu, a to radą czy ciepłym słowem lub wyciągniętą w geście przyjaźni - pomocną dłonią...
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
To forum jest wyjątkowe, nie tak dawno panicznie szukałam pomocy i
właśnie tu ją znalazłam
Uczę się od Was jak pomóc mężowi, spotkałam tu życzliwych ludzi którzy są ze mną, jak potrzebuję pomocy i za to dziękuję założycielom forum.
Niesamowite jak ludzie w chorobie potrafią się jednoczyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum