No wlasnie nic wiecej oprocz tego nieszczesnego wezelka nie wyczuwam.Ale martwie sie czy sie nie powieksza i dlatego go ciagle kontroluje.Wiem ze czasami przesadzam, ale moj spokoj jest cenniejszy niz niepewnosc.Zdaje sobie z tego sprawe ,ze czestymi badaniami nie uchronie sie od choroby.Ale ten strach bardzo gleboko siedzi w glowie i nie zabardzo wiem jak go sie pozbyc!!
Twój spokój jest... najważniejszy!! Ale nerwy nie są wskazane. Uspokój się, wycisz... przyszła wiosna, swiat się zmienia i Ty się zmień. Zamień swój lęk na piękny, promienny uśmiech. Zobaczysz,że świat będzie piękniejszy.
I pamiętaj,że nie jesteś sama ;*
Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm
Melanoma epithelioides partim fusocellulare typus nodularis cutis, exulcerans, T4bN1aM0
» Mój wątek na tym Forum «
Wiesz myszko cała mądrość polega na tym, aby przy zachowaniu dużej ostrożności w walce z raczyskiem, nie dać się zdominować.
Jakiś czas temu, kiedy coś ją bardzo zdenerwowało, zadałam mamie pytanie: "czego nauczyła cię ta choroba?"
Jest dobrze, czerniak został spacyfikowany, masz się systematycznie badać. Twoja mama też niedługo stanie na nogi. Bierz z każdego dnia jak najwięcej, żyj tak, aby niczego nie żałować. Nie daj się omotać pajęczynie strachu.
A jak świętowalaś pierwszą rocznicę?
dla ciebie i mamy
p/s ja po wykluczeniu przerzutu jadę w sobotę z mamą do Krakowa, jest co świetować
Wczoraj dowiedzialam sie ze najprawdopodobniej jestem w ciazy.Nie wiem czy cieszyc sie czy plakac.Co prawda to nie planowalam tej ciazy, ale widocznie tak Bog chcial.Mam 11 letniego syna ,zeby z nim zajsc w ciaze przechodzilam hormonalme leczenie.Straszny mam metlik w glowie.
Bedzie dobrze, gratuluję ! Jak sie czujesz ?
Widzisz mimo tych stresów i nerwów udało sie tym razem zajsc w ciążę bez hormonów....cos w tym musi byc, mysl ze to dobry znak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum