...także tego...no i właśnie...eeee...dobre zasady i fajne filmiki. Wiedzy nigdy dość.
Rozmarzyłem się i też zatęskniłem za górami, pewnie teraz jesienią muszą być piękne.
Jednak pewne pomysły wydają się być zbyt ekstremalne. No nie wiem, może jestem przewrażliwiony, ale to normalnie jazda bez trzymanki i to w dodatku na sankach
Cytat:
Także mam nadzieję, że będzie dobra odpowiedź z Katowic jak najszybciej oraz że znajdzie się dawca.
Nie da się droga Pani, bo pupę zmoczy w Czarnym Stawie Gąsienicowym
Proszę Pana, w taki razie w Dolinę Pięciu Stawów Szerokim Żlebem, wtedy może uda się wyhamować na kosówka i nie wpaść Wielkiego Polskiego Stawu
nie wiem o czym gadacie, ale czy mogę zabrać sie z Wami???
będę grzeczna - obiecuję
Justynko - jesteś Światełkiem, uwielbiam Cię czytać zawłaszcza kiedy filozofujesz
Bardzo mocno trzymam kciuki za dawcę. Bardzo, bardzo mocno. Całą sobą.
_________________ spontanicznie carpe diem - ale banał, nie???
Żadnej tam partyzantki nie będzie, bo być nie może i już!
Masz za sobą zdeterminowaną, wyszkoloną, profesjonalie uzbrojoną, doświadczoną i co ważne, pełną pozytywnej energii i dobrych myśli forumową armię. No, no i kto teraz Ci podskoczy? Dziad jest bez szans!
Masz za sobą zdeterminowaną, wyszkoloną, profesjonalie uzbrojoną, doświadczoną i co ważne, pełną pozytywnej energii i dobrych myśli forumową armię. No, no i kto teraz Ci podskoczy? Dziad jest bez szans!
Nie będzie rak pluł Nam w twarz
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Justyś Ty tak pięknie piszesz o wierze /Anelia też tak pisze i jeszcze jedna osoba, nie pamiętam teraz nicku/, że chce sie czytac, że skłania do refleksji i zadumy. Że gdyby księża tak do mnie przemawiali to ja bym znowu zaczęłą chodzić do kościoła
_________________ spontanicznie carpe diem - ale banał, nie???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum