[b]
Dziś usłyszałam potwierdzenie, że remisja całkowita trwa
bardzo , bardzo się cieszę.
Myslę , że warsztaty pomogą i odzyskasz wewnętrzny spokój . Życzę Ci tego z całego serca.
Takie wiadomości dają "kopa" do walki wszystkim , którzy walczą .
jesteś przykładem że się udaje .
Może pomyśl nad tym że Tobie się udało - dlatego może warto innym dawać taką nadzieję?
Myślałas o wolontariacie ?
masz i wiedzę i doświadczenia. Czasem warto się tym dzielić i w ten sposób wypełnić pustkę , którą się czuje po leczeniu .
To tylko lużna sugestia .
Pamiętaj " nic nie musisz ale wszystko możesz"
sama zdecydujesz co chcesz , na co nie masz ani siły ani ochoty.
z serdecznymi pozdrowieniami dla Ciebie.
_________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei.
Niki, Tobie szczególnie dziękuję za wszelkie słowa.
Nawet kiedyś myślałam o wolontariacie, ale na myśleniu się skończyło.
Takich warsztatów potrzebowałam. Potrzebowałam spotkać takich ludzi, z którymi mogłabym tak pogadać. I potrzebowałam takiego miejsca, tak sprzyjających warunków, aby się tak wygadać. Słuchając innych, mogę coś 'wyciągnąć' dla siebie.
Te warsztaty pozwalają połączyć mi pewne punkty, aby wyciągnąć przydatne dla siebie wnioski. Nikt nie podaje gotowych recept, ale można wyciągać wnioski dla siebie.
Te spotkania przynoszą mi ulgę.
No dobra dość na ten temat, nie będę już tym zanudzać
I jeszcze jeden cytat:
"No, (...) wstawaj, odłóż książkę, namydlij się, (…) ubierz się i ciesz się ludźmi!" - Hermann Hesse "Wilk stepowy"
"Dziś kończę 4 latka"
26 lutego 2010 r. rankiem przetaczano mi komórki macierzyste brata.
I pomimo tego, że potem miałam wznowę, to i tak tę datę uważam za swoje 'drugie (małe) urodziny'.
Pozdrawiam
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum