Romku jak milo Cie widziec !!!!jak piszesz tzn,ze jest dobrze i tak 3maj my tu wszyscy tez trzymamy kciuki za Ciebie i wierzymy w Twoja sile i potege
Buziaczki
Wiem że każdy z nas ma swoje małe tajemnice, ale... niekiedy wystarczy tylko kilka zdań...
- masz racje Romeczku, że czasem wystarczy parę zdań... są jednak takie dni kiedy człowiek nie ma czasu się podrapać... u mnie oczekiwanie na kolejny MR, 25 lipca w same imieniny... ale Romku staram się za to choć chwile ale codziennie poczytać Was Wszystkich...
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Witaj Krzysiu
Niekiedy tak myślę że aby równowaga nie została naruszona... po serii kiepskich wiadomości musi przyjść okres tych dobrych, które podnoszą na duchu nas wszystkich, które powodują że wszyscy zaczynamy czuć się lepiej...
Dawniej zadawałem sobie pytanie dlaczego ja?...
Dziś, już nie jest już dla mnie istotne dlaczego ja jestem adresatem niezbyt ciekawych wieści, nie są mi oczywiście obojętne... ale myślę że jeśli jest równowaga, to za kiepską wiadomością stoi dobra... to może Ty będziesz odbiorcą tej dobrej i tego z całego serca Ci życzę.
Do środy już tylko kilka dni, będziemy trzymać za Ciebie nie tylko kciuki...
Pozdrowienia dla Beatki
Do środy już tylko kilka dni, będziemy trzymać za Ciebie nie tylko kciuki...
- Romku ogromne dzięki za życzenia. Tak naprawdę to mam bardzo kiepski nastrój. Ze mną to mam nadzieję, że jest dość dobrze choć skutki uboczne nadal doskwierają, czasem coś poboli, biega czasem jakiś wstrętny ból po plecach. To wszystko jednak pikuś. Wmawiam sobie, że ze mną jest wszystko Ok i już. Tak po prawdzie to martwią mnie wieści od Was drodzy przyjaciele. Wczoraj dobiły mnie informacje od Eli - Tarnowianki. Zbieram się właśnie aby napisać parę słów na jej wątku bo o to mnie prosiła. Myślę, że i Ty Romuś mógłbyś parę słów odpisać bo (wybacz), jesteś w podobnej sytuacji jak Ela.
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum