leczenie nexavarem - gdzie na Śląsku lub w Małopolsce?
Witajcie
proszę o informację w jaki sposób starać się o kuracje nexavarem? W jakich szpitalach ośrodkach na Śląsku lub w Małopolsce? Wiem że nie wszystkie szpitale onkologiczne zajmuja się kuracja na raka wątroby.
Będę wdzieczna za wszelkie informacje (tez w imieniu moich rodziców)
CENTRUM ONKOLOGII w Gliwicach http://www.io.gliwice.pl/ myślę żę powinni tam mieć nexawar, ja leczę się w Warszawie ale z nimi tez miałam doczynienia i jestem zadowolona ale niestety nie mogę Ci polecić jakiegos konkretnego lekarza bo nie znam
terapia nexavarem niewiele pomogła, w zasadnie to może jedynie troche przystopowała pogarszanie się AFP, później była kilkumiesięczna chemia, która też niewiele pomogła a bardzo wyniszczyła organizm, do tego stopnia, że tata trafił do szpitala bo zemdlał na szpitalnym korytarzu z wycieńczenia.
Przez ostatnie miesiące nie dostawał już żadnej chemii, organizm miał się trochę zregenerować, niestety kilka dni temu zmarł :(
[ Dodano: 2013-01-28, 10:27 ]
pozdrawiam i trzymam mocno za Was wszystkich kciuki
Oj niestety tak, bywały bóle potworne niekiedy, tak to jest w tej paskudnej chorobie, bóle są chyba nieuniknione. Tata stosował plastry przeciwbólowe Transtec, które bardzo mu pomagały ale niekiedy ból był dużo silniejszy i pojawiał się nagle.
wiesz boję się aż pytać Ciebie o szczegóły- dziękuję że mi odpisujesz, na pewno ostatnie miesiące nie były dla Ciebie lekkie...
nasz Tata nie wyglada najlepiej.. co prawda waga się utrzymuje ale inne wyniki idą w górę... boję się o progresję w marcu i co wtedy? co będzie dalej?...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum