Witam.
Mam pytanie- czy mógłby koś mi polecić dobrego lekarza dermatologa w Olsztynie? /woj,warmińsko-mazurskie/.
Mam dużo pieprzyków i przebarwień skóry, niby nic się z nimi nie dzieje, nie rosną, nie zmieniają się, nie bolą ani nie swędzą, jednak po każdym lecie ich przybywa. Chciałabym aby zobaczył je specjalista. Moja mama choruje na raka jajnika i ja teraz obawiam się juz wszystkiego.
Tylko że nie wiem do kogo się zapisać. Może ktoś kogoś poleci?
Pozdrawiam.
Patrycja.
[ Dodano: 2011-03-16, 17:32 ]
Chyba powinnam założyć ten temat w innym dziale. Za pomyłkę przepraszam.
[ Komentarz dodany przez: Richelieu: 2011-03-16, 17:54 ] Temat przesuwam do odpowiedniego działu. Pozdrawiam.
_________________ W konfrontacji strumienia ze skałą, strumień zawsze
wygrywa - nie przez swoją siłę, ale przez wytrwałość.
Witam. Z Olsztyńskich dermatologów mogę szczerze polecić dr Joannę Rybak-D'obyrn, jest kompetentna, szanuje pacjenta a jeśli sama nie będzie mogła pomóc napewno pomoże w znalezieniu innego specjalisty. Dr Rybak przyjmuje w Miejskim Szpitalu Zespolonym w Olsztynie przy ulicy Wojska Polskiego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum