Słuchajcie moi kochani.
Chciałabym zrobic licytację . Moj ŚP mąż za życia miał cudowne hobby - rzeźbił. Mam w domu parę rzeczy które mogłabym wystawić na licytację. Pieniądze pójdą rzecz jasna na fundację i daj Boże komuś pomogą.
Zdjęcia obiecuję zrobić i wystawić na forum. Pomóżcie tylko w organizacji.
Słuchajcie moi kochani.
Chciałabym zrobic licytację . Moj ŚP mąż za życia miał cudowne hobby - rzeźbił. Mam w domu parę rzeczy które mogłabym wystawić na licytację. Pieniądze pójdą rzecz jasna na fundację i daj Boże komuś pomogą.
Zdjęcia obiecuję zrobić i wystawić na forum. Pomóżcie tylko w organizacji.
Droga Leno, bardzo, bardzo dziekujemy za ten przecudowny gest! To naprawdę niezwykle cenne, że chcesz w taki sposób pomóc i uczcić pamięć męża. Dzisiaj zarejsterowałam konto dla fundacji na allegro - na potwierdzenie aktywacji musimy poczekać około 2 tygodni. Jak tylko będziemy formalnie gotowi odezwę się do Ciebie i ustalimy szczegóły.
Ściskam mocno i raz jeszcze dziekuję w imieniu całej ekipy Dum Spiro-Spero
niestety nie wiem jak licytacja trwa lub nie,bo od tamtej pory nikt do mnie sie nie odezwal (rozumiem zapracowanie naszych adminow i nie mam,bron Boze,niczego za zle)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum