A ja - niezależnie od tego, że bardzo cieszę się z wyniku - usiłuję sobie wyobrazić,
jak taki pożar by wyglądał, gdyby traktować go dosłownie, nie jako przenośnię ...
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Richelieu tak jak w jednym z odcinków "Jak rozpętałem drugą wojnę światową", gdzie Pan Dolas krzyczał "burdello bum-bum" (przepraszam za dowcip, nie mogłam się powstrzymać).
Cieszę się bardzo! Oby tak dalej!!!
U babci może coś się wyjaśni w piątek,ponowne żebranie o pazopanib.
Dr F to chyba kochają wszystkie pacjentki,babcia zawsze jak na skrzydłach od niego wracała,nawet jak nie było zbyt dobrze.
Ciasto na pieniki zagniecione?
_________________ Babcia - Leiomyosarcoma, przerzuty na płucach, wątrobie, mostku i śledzionie
Moja najdzielniejsza na świecie(*)kiedyś wyjdzie mi na spotkanie
http://youtu.be/hdUSGItDKQE
To filmik, który z okazji Świąt Bożego Narodzenia nagrali uczniowie mojej szkoły.
Jest w nim tyle radości i optymizmu.
I tą radością i optymizmem chcę się z Wami podzielić.
Życzę Wszystkim na Święta tego, czego życzę sobie: zdrowia, nadziei i choć odrobinę radości.
Zbieram się do Warszawy do Magodentu.
O 11 mam TK.
Potrzebuję Was bardziej niż kiedykolwiek.
Bo ostatnie badania (z pażdziernika i listopada )pokazały, że guz się nieznacznie powiększa.
Pomyślcie o mnie o 11 ciepło, serdecznie i z mocą.
Nie piszę, że się boję, bo i tak o tym wiecie.
_________________ Babcia - Leiomyosarcoma, przerzuty na płucach, wątrobie, mostku i śledzionie
Moja najdzielniejsza na świecie(*)kiedyś wyjdzie mi na spotkanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum