Rozumiem, że jesteś rozgoryczony chorobą ojca, jednak nie upoważnia to do braku szacunku dla Administratorów oraz Moderatorów Forum.
Nie jesteśmy w stanie być 24h/dobę na Forum, ponieważ każdy z nas ma swoją pracę, rodzinę i swoje sprawy. Nie możemy więc odpisywać od razu na każdą wiadomość - forumowiczów jest mnóstwo, zaś Adminów i Moderatorów kilkunastu. Odpowiedź na poszczególnego posta również nie trwa 3 minut - wymaga przeanalizowania, nierzadko lektury publikacji lub książek tak, by móc pomóc w sposób jak najbardziej wartościowy.
Proszę więc - tak jak my rozumiemy Twój stres i strach o bliską osobę - zrozum i nas, że brak odpowiedzi to nie nasza zła wola a jedynie brak czasu lub możliwości udzielenia odpowiedzi. Tym bardziej, że posta napisałeś dzisiaj - nie czekasz więc kilku dni na odpowiedź.
Poza tym - wspomina o tym zresztą
Regulamin Forum - zawsze można wysłać nam PW i "przypomnieć się".
-------------------------------
Mam nadzieję, że tę kwestię uznajemy za wyjaśnioną i mogę powrócić do właściwego tematu.
Wypis jest dość kiepskiej jakości, ale z tego co udało mi się doczytać to brak jest wyniku histopatologicznego - masz go oddzielnie? Gruczolakorak?
Rak jest nieoperacyjny, jak już pisałam - o stanie węzłów chłonnych więcej mógłby powiedzieć PET. Należałoby wykonać RTG klatki piersiowej.
Przypuszczalnie zastosowana zostanie chemioterapia / radioterapia, oczywiście niezbędna jest opieka onkologa - jak najszybciej. On będzie w stanie całościowo ocenić stan pacjenta i określić najlepsze leczenie, ewent. dalsze badania.