Nika2, moja pierwsza myśl, gdy przeczytałam Twój post: o kurcze ... (tzn. gorzej bluznęłam)
Ale nie, nie, nie, nie i jeszcze raz nie
czary mary i bez czarnych wizji proszę
i na Twój kręgosłup przykładam swoje lecznice ręcę
Pozdrawiam cieplutko
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Mnie ostatnio łupnęło w kręgosłupie - co zresztą wcale mnie nie dziwi bo ogromny kufer dźwigam do klientek .
Moja klientka skwitowała to krótko ; że to na pewno SKS ( starość ku..a starość )
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
[ Dodano: 2011-10-28, 09:28 ] jo_a,
Dzieki ,ale naprawdę tak mnie łupie że ketonal z bulem mało sobie radzi ,jak przychodze z pracy to kładę się na pół godzinki na podłaodze i trochę pomaga ,a jak siedzę to wyglądam jak kot sr...cy na puszczy taka wygięta
Trochę sobie ponarzekam i tyle mojego trzeba przecierpieć ,jestem umówiona na grudzień na wizytę u onka więc zobaczymy co tam się dzieje .Ja jestem pewna że to zyrodnienia innej opcji ne przyjmuje I na dodatek tak smarole że ho ho i dzisiaj idę pod kołdrę po pracy i cały wekend w wyrku
Pozdrawiam
Oj potańczyło by się oj potańczyło ,ale jeszcze se potańcze
[ Dodano: 2011-10-28, 09:29 ] erin29,
erin29 napisał/a:
Moja klientka skwitowała to krótko ; że to na pewno SKS ( starość ku..a starość )
w zupełności się zgadzam ,ale ernisu tobie to jeszcze nie grozi
Możesz na nas liczyć.
Przed Tobą jeszcze cały weekend. Mam nadzieję, że będziesz miała udany i poniedziałkowe badanie za bardzo głowy nie będzie Ci zaprzątać.
Jak to mówiła Scarlett o'Hara: pomyślę o tym jutro.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
JustynaS1975,
Ja mieszkam daleko od mojego brata, więc jedę do niego już w Niedzielę trochę sobie podagamy bardzo to lubimy moja szwgierka( typowa ślązaczka )daje nam wtedy wolne i siedzimy do samego rana i gadamy.On mieszka w Chełmie śląskim i pracuje w Zabrzu więc mnie zwiezie do tych Gliwic.Tak szczerze to mam fefra jak diabli ,ale niech w końcu się wyjaśni ile jest tych świcących miejsc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum