Moja mama zmarła na nowotór płuca, mama mojej żony na nowotwór piersi.
Żona jest genetycznie obciążona.
Od dłuższego czasu śledziłem losy polskiego innowacyjnego urządzenia do samobadania piersi.
Moja żona już ma takie urządzenie i generalnie wyglada to bardzo obiecująco.
Obecnie trwają szerokie badania na grupie 3000 kobiet w Polsce które maja okreslić sprawnośc ( czulosc) urządzenia.
Mam pytanie - czy któras z Was drogie Panie została zakwalifikowana do badan na urządzeniu Braster?
Czy słyszałysice o tym urządzeniu?
Jaka jest wasza opinia na temat tego urządzenia?
Niestety, sama nie miałam okazji sprawdzić działania tego urządzenia. Ale wygląda to ciekawie. W ogóle powinniśmy zwracać uwagę na swoje zdrowie. Regularne badania mogą pomóc uratować nasze życie, bo nowotwór piersi to poważne zagrożenie. Możliwość przeprowadzenia badania w domu wygląda obiecująco.
Zastanawiam się czy Braster i metoda termografii ma zastosowanie przy domowym badaniu oszczędzonej piersi, w której nie wykryto zmian i która nie miała żadnych interwencji chirurgicznych. Czy ktoś się orientował?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum