Z różnych, niestety losowych przyczyn, do WCO idę dopiero w poniedziałek. Mam nadzieję, że coś to pomoże. Nie mogę się jednak pozbyć uczucia, że boję się tej wizyty. Nie mam pojęcia co się ze mną dzieje... Paranoja jakaś... Przecież pani psycholog nie gryzie...
_________________ Wypowiadam wojnę wszystkim anarchistycznym komórkom w moim organizmie!
www.kanserija.blog.onet.pl
Z różnych, niestety losowych przyczyn, do WCO idę dopiero w poniedziałek. Mam nadzieję, że coś to pomoże. Nie mogę się jednak pozbyć uczucia, że boję się tej wizyty. Nie mam pojęcia co się ze mną dzieje... Paranoja jakaś... Przecież pani psycholog nie gryzie...
Zamień strach na ciekawość, ta wizyta to będzie kolejne doświadczenie. Podziel się nim z nami tutaj na forum, zdaj nam relacje z tego spotkania. Na pewno wielu pacjentów będzie Ci za ten reportaż wdzięczna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum