W ofercie także: zawieszki, winietki, etykiety, podziękowania dla rodziców.
[- - - -]
Oferujemy również foto gadżety: foto kubki, foto puzzle, foto poduszki.
[- - - -]
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2013-08-19, 19:28 ] Linki wykastrowałem, wątek pozostawiam, z racji tego, że pisany w HP i trochę - jak widzę - humoru tu nie zaszkodzi.
Był już kiedyś tutaj podobnego rodzaju temat, myślę, że trochę takiej powtórki ze śmiechawki nie zaszkodzi.
Ej no zatkało mnie w pierwszej chwili jak to przeczytałam. Chyba jeszcze napiszę do firmy z "podziękowaniem" za ofertę i zapytam o szczegóły tych zaproszeń na stypy
[ Dodano: 2013-08-19, 15:38 ] jo_a, martwie się o Ciebie... zaszczuli Cie normalnie
_________________ "Żyjemy dłużej, ale mniej dokładnie i krótszymi zdaniami.
Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek."
To normalnie jakieś jaja są !!! Zaproszenia okolicznościowe na forum onkologicznym . Osoba , która tu zamieściła ta reklamę jest chyba niespełna rozumu .
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
Nie wiem czym się sugerowaliście Państwo zamieszczając swoją reklamę na forum onkologicznym ale następnym razem sugeruję pomyśleć zanim się kliknie "wyślij". Jesteśmy osobami chorującymi na raka lub ich rodzinami. Na forum jesteśmy po to aby wspierać się w tych niezwykle ciężkich dla nas chwilach więc o ile nie macie Państwo w swojej ofercie zaproszeń na stypy, lub na przykład „okolicznościowych” urn ze zdjęciem zmarłego to sugeruje nie zaśmiecać naszego forum.
I jeszcze jedna rada na koniec – wiem, że czasy są ciężkie ale MYŚLEĆ, MYŚLEĆ I JESZCZE RAZ MYŚLEĆ w każdym biznesie się sprawdza.
Pozostaję zniesmaczona,
Katarzyna Markiewicz
jo_a, modlić nie mogę bo jak próbuję to coś z góry napiernicza światłem po oczach a kulki fajneeee.... ulala
_________________ "Żyjemy dłużej, ale mniej dokładnie i krótszymi zdaniami.
Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek."
To weź się... Napisałabym: napij się, ale obawiam się, że może Cię palić zgaga.
soja jeżeli już nie karmisz, to też się napij <mięty>, <kakałka> czy <co tam lubisz>. Dla G. całus w środkowy palec. U stopy.
Do Kasi napiszę PW. Jak sama się napiję, czegośkolwiek, bo wcześniej to się boję, że mnie czymś podobnym do .jpg zabije
PS
Jak wpadnie Riczu, do dostaniemy kwarantannę.
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum