jo_a, coś Ci się w avatara stało drugiego nie wyślę bo boję się, że po tym pierwszym jeszcze dochodzą do siebie.
A tak baj dy łej to co Ty się mnie tak boisz? hę? przecież przez monitor kulka ma Cie nie dosięgnie?
_________________ "Żyjemy dłużej, ale mniej dokładnie i krótszymi zdaniami.
Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek."
pamietacie?
warto w wolnej chwili przewertować starsze strony,
wiele ciekawych ogloszen można znależć
Czym się kierują tacy "inteligentni inaczej" nie wiem ? w sumie nie chcę wiedzieć.
Trzeba mieć niezle namieszane w główce i skórę nosorożca- (nie obrazając zwierzaka) żeby robić coś takiego.
No coż inteligencja powala na kolana
_________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei.
niki
Jedni pamiętają, inni nowi są... I znów trzeba "poślinić palce".
Bydzie lało, muchy gryzą bardziej niż jo_a.
Dziś pojechałam z "klapką do proszku, z pralki" do pana... Pan stwierdził, że nie da się naprawić... Obiecał załatwić nową "klapkę". "Kocham pana, panie Sułku".
Mam tłuste plany na ścianie w kuchni.
Ktoś zna sposób na takowe, albowiem bardzo mnie w...denerwują.
Pianka do golenia pogarsza sytuację.
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Mnie denerwuje lustro w łazience że się ciągle zaparowuje. Perfekcyjna Pani Domu radziła pastą do zębów potraktować ale upaprałam się po kolana a te dalej swoje
_________________ "Żyjemy dłużej, ale mniej dokładnie i krótszymi zdaniami.
Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek."
Mnie denerwuje lustro w łazience że się ciągle zaparowuje. Perfekcyjna Pani Domu radziła pastą do zębów potraktować ale upaprałam się po kolana a te dalej swoje
Kasia, PPD mówiła o piance do golenia, nie o paście chyba, że nie wyczułam żartu :D wcieranie pasty do zębów w lusto musi być frustrujące ;-)
_________________ Jest taka cierpienia granica, za którą się uśmiech pogodny zaczyna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum