ja lubię słuchać popu, ale staram się nie zamykać się tylko w tym gatunku dlatego jak biegam to słucham sobie muzyki klasycznej - polecam bo na prawdę fajnie się przy tym biega, jak mam odpowiedni nastrój to słucham rocka. wszystko tak naprawdę zależy od tego jaki mam humor. A teraz trochę z innej beczki bo wybieram się na owf 2013 zawsze jak są jakieś fajnie wydarzenia w warszawie to staram się w nich uczestniczyć. A w tym roku będzie beyonce i the offspring:))) http://www.eska.pl/news/m...o_youtube/83227
Gdy słowa już daremne, myśli daremne, a wyobraźni nie chce się już wyobrażać, jeszcze tylko muzyka. Jeszcze tylko muzyka na ten świat, na to życie. - W. Myśliwski
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum