Poziom bilirubiny nie byl sprawdzany!!! Dla mnie to trochę dziwna sprawa, ze lekarze nie za bardzo się przejęli wynikami, skoro nie nalegają na szybką kontynuację dalszych badań, dlatego piszę do Was na tym forum, co zrobić w tej sytuacji...Przyznam się, ze tata wcale nie chce iść szybciej do szpitala!!!!!!!
Annitaa, tu na forum opieramy swoją wiedzę nie tylko na teoriach, lecz przede wszystkim na doświadczeniu, my to przerabiamy w praktyce, przynajmniej ja mówię za siebie i mojego tatę. Dlatego piszę o pośpiechu, że warto już zacząć działać, bo i tak od tego się nie ucieknie, a im szybciej wiemy z czym mamy do czynienia pozwala nam na podjęcie leczenia. Tylko lekarz onkolog może kompetentnie się wypowiedzieć i potwierdzić, że w tym wypadku pośpiech byłby wskazany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum