Witam może ktoś mógłby mi polecić dobrego onkologa z Olsztyna, który mógłby poprowadzić moją mamę, która choruje na ta chwilę na raka jelita grubego z przerzutami ( a obecnie robimy badania czy nie ma nowego nowotworu w płucach). Chodzi o takiego onkologa który mógłby nadzorować mamusię również w szpitalu.
ojciec ma czerniaka, a w olsztynie jest pod opieka dr michalika. Z zaslyszanych opinii bdb onkolog. Pracuje w szpitalu na zolnierkiej(wojewodzki? Bo nie jestem z olsztyna), przyjmuje tez w przychodni przy tym szpitalu, a w poniedzialki na kopernika, we wtorki na pana tadeusza(prywatnie) i chyba w czwartki wlasnie w tej przychodni przyszpitalnej(ale tu nie jestem pewny). Z tego co na necie szukalem, jest jeszcze jedna Pani dr, ale nie moge znalezc jej nazwiska(za specjalnie sie nia nie interesowalem, bo zajmuje sie chyba glownie typowo kobiecymi nowotworami). Powodzenia w szukaniu specjalisty, bo w naszym regionie nie jest z tym za dobrze.
Pozdrawiam
Witam,poszukuje nr.telefonu do prywatnego gabinetu onkologa Michala Tenderendy,lekarz ten jest ordynatorem w poliklinice MSWiA w Olsztynie,czy ktos wie jak sie z nim skontaktowac,prosze o pomoc.wieslawa11
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum