Ja juz mialam pare narkoz i jakos to znosze budze sie i jest normalnie
Zajeli sie szybko dzieki mojemu doktorowi :P Wlasnie pewnie po tym wszystkim najgorsze jest czekanie na wynik i pewnomstrach co wyjdzie:( Mam nadzieje ze nie bedzie to trwac jak w przypadku wyciecia zmiany 2 miesiace bo oszaleje. Juz mialam zrobione badania ekg wczoraj i pobrana krew. wiec w czwartek sie zglaszam i w piatek wyciecie. Mi doktorek mowil ze jak dobrze pojdzie to w sobote juz mnie wywali z oddziału
. Wiecie co jest najlepsze ze doktorek ten moj zapoczatkowal operacje czerniakow i sie w nich sprcjalizuje wiec chyba super ze mam go na miejscu. marcelina 007 a ile czasu jestes juz po usunieciu tego? rozumiem ze nic nie wyszlo i masz swiety spokoj z tym bydlakiem . Wczoraj na konsylium sie troszke usmialam bo lekarz mi powiedzial ze juz nie powinno sie nic dziac i jakos mnie chyba podbudowal psychicznie poza chwila zalamania wieczorem i jakiegos napadu placzu.
[ Dodano: 2016-11-19, 09:26 ]
a co do czekania 1,5 miesiaca to bez kitu w szolu jestem bo ponoc tu czas gra role tak mi doktorek mowil. I nie wiem czy ja dobrze zrozumialam ze oni maja 6 tygodni na zrobienie wszystkiego