Widzę że tu zadawane pytania to ja zadam swoje może ktoś wpadnie na jakiś genialny pomysł
Co zrobić: Chciałbym wybrać się na pieszą pielgrzymkę w tym roku, ostatnio byłem 2 lata temu ale nie mogę się opalać a wiecie słońce w sierpniu wysoko na niebie pytanie iść czy nie iść? I jak Wy byście się zabezpieczyli przed słońcem jak byście szli?
_________________ Znajdziesz mnie też na
Facebook!
zawsze możesz wziąć parasol... no wiesz, taki przeciwsłoneczny, biały i koronkowy, bo pod czarnym, męskim, przeciwdeszczowym wyglądałbyś jak angielski grabarz...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Dzięki, zastanawiam się tylko czy przy takich temperaturach będzie znośnie na długi rękaw
Kup takie oddychające koszulki z długim rękawem jak na rower czy do biegania, w każdym sklepie sportowym dostaniesz. Nadal pewnie będzie Ci ciepło, ale przynajmniej nie będziesz aż tak spocony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum