Fraszko Kochana czytam Twój wątek.
Dużo siły dla Ciebie!!!
Ja również zaprzyjaźniona jestem z octen.....ranę paskudną mojemu Andrzejowi psikałam przy zmianie opatrunku oc..
Pozdrawiam i ściskam z całej siły!!!
hej dzis odebralam wyniki histopatologi.
Wynik DOBRY!!!!! Mam zglosic sie za miesiac do kontroli z markerami.
Prosze was o przetlumaczenie
Endoometrium inactivum sine neoplasmate.
Cervicitis chronica medii gradus. Zona transtionalis sine neoplasmate.
Pozdrawiam
Miejsce przejścia nabłonka gruczołowego wyściełającego kanał szyjki macicy w nabłonek wielowarstwowy płaski pokrywający tarczę części pochwowej szyjki macicy (źródło).
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
hej
A wiecie cos o badaniu PET?
Jakie mam szanse by otrzymac skierowanie?? A we Wroclawiu mozna wogole wykonac takie badanie? Jaka jest cena tego badania?
Pozdrawiam
Witaj o Wrocławiu nic mi nie wiadomo.Ale na pewno robią w Bydgoszczy i Szczecinie.
Koszt prywatnie to 5000.
A lekarze niezbyt chętnie dają skierowania. Jeśli to w naprawdę w bardzo ważnych przypadkach.
Kiedy nasze też dla nas są ważne.
Jak się czujesz?
Pozdrawiam.
hej
Czuje sie bardzo dobrze:)
Bede teraz pryatnie u bardzo dobrego ginekologa-onkologa to z nim porozmawiam o wszystkich badaniach typu pet, tk, rezonans. Zadnego z nich nie mialam robionego.
Pozdrawiam
hej
Mam pytanie. Ile moze trwac gojenie rany? U mnie juz miesiac i na calej dlugosic oprocz miejsca gdzie byl dren jest oki. Miejsce po drennie ma srednice ok 0.5 cm i raz juz sie goi i robi strupek, zowu odpada i znowu sie goi...i tak w kolko. Wlasciwie nic nie cieknie. Kupilam ocetinsept. Dwa razy dziennie spryskuje.
Pozdrawiam
hej
Jak wachaly sie Wam markery ca 125?
u mnie
13 lipiec-28,6
25 lipiec-32,4
29 sierpien 28,2
4 pazdziernik 22,9
31 pazdziernik- 24,7
Ostanio mam jakies parcie nna pecherz, boli mnie watroba:(
Jutro ide do poradni.
Czy wam tez zdarzaja sie takie wachania?
Boje sie ze ten osttani wzrost to cos zlego:(((
Pozdrawiam
Jakie wahania? Jaki wzrost ?! Chyba żartujesz. Ciesz się życiem i wydawaj forsę na przyjemności, a markery robione raz na kwartał to już bardzo często. Pozdrowienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum