Od tygodnia wiemy w rodzinie ze moja mama ma raka prawej piersi.
Interesuja mnie wszystkie informacje na ten temat.
Jak Wy kobiety z tym walczycie, jak to wszystko wygląda itp.
Od 15 gr zaczyna chemioterapie, bedzie ja dostawac co trzy tygodnie (od 5 chemii do 8)
Wiem ze ma zaatakowane wezly chlonne i ze idzie teraz na przeswietlenie narzadow.
Jestem za granica a mama mieszka w Polsce i to bardzo ciezka dla mnie sytuacja .....
Piszcie wszystko co wiecie na ten temat bede wdzieczna.
Od jakiegos czasu czytam o tym w internecie, ale wiem ze kobiety ktore to przechodza czy przeszly wiedza najlepiej
Witaj na forum !
Jeśli potrzebujesz informacji jak postępowac z choroba Twojej mamy to musisz dokładnie opisac : - rozpoznanie , wykonane badania i zabiegii ( ich opisy ), bo samo rozpoznanie nic nam nie mowi, pozdrawiam annas
Hej
Dziekuje za odpowiedzi ,wlasnie wybieram sie do Polski zeby spedzic razem swieta ,ale ona tam na szczescie nie jest sama jest z nia Tata i moj brat.To fakt musze zapoznac sie z calymi wynikami itp.
Jak na razie to mam wrazenie ze swiat mi sie zawalil ale wiem ze trzeba zawsze myslec pozytywnie ,mama jest silna i jest zawsze wesola wiec mysle ze to bardzo wazne.Teraz ma badania ,przeswietlenie watroby itp.
Czeka znowu na wynik.
Pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum