Rak trzustki z przerzutem do wątroby-leczenie,rokowania i
"U mojej pracownicy wykryto raka trzustki i są już przerzuty do wątroby. Błagam napiszcie czy Ona ma jakieś szanse. Ona ma 26 lat! Ból zaczął się rok temu ale nikt z lekarzy nie rozpoznał raka -leczyli ją na zapalenie żołądka, czyli to już rok ,co dalej z nią będzie (przepraszam za pytanie) ile jej pozostału czasu? To cudowna dziewczyna i chciałabym jej pomóc BŁAGAM POMÓŻCIE.
Jakiej pomocy od nas oczekujesz? Rozumiem, że chcesz pomóc pracownicy, ale bazując jedynie na tak ogólnych informacjach, trudno o merytoryczną odpowiedź.
No wiesz od wyników to jest lekarz a ja chciałabym się dowiedzieć jak to przebiega i jakie są szanse od ludzi,którzy mieli styczność z tą chorobą.Przecież wszyscy wiemy,że lekarze mówią jedno a życie pokazuje coś innego.Zdaję sobie sprawę,że jak są przerzuty do wątroby i kości to jest ciężko i raczej nie ma dużych szans na przeżycie ale.......NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.A ja chciałabym jej pomóc .Co można zrobić dla tak chorej osoby?
Przebieg choroby oraz szanse zależą od stopnia zaawansowania choroby, stanu pacjenta, rodzaju zastosowanego leczenia, - a o tym mówią właśnie wyniki badań. Tak więc jeśli oczekujesz odpowiedzi bardziej konkretnej niż "bądź, wspieraj" (bo to oczywiście rownież jest ważne), to niestety potrzebne są wyniki i naturalnie zgoda Twojej koleżanki na opisywanie tutaj jej historii wraz z umieszczeniem dokumentacji (bez danych osobowych).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum