Zgubi³am jedno s³owo :obraz cytologiczny nab³onka nie wyklucza jego ¿o³±dkowego pochodzenia-przepraszam. Zmartwi³o mnie to... z EUS wynika³o,¿e pobrano klarowny p³yn z poszerzonego przewodu trzustkowego.Jutro idziemy do chirurga,który czeka³ na te wyniki,aby oceniæ co dalej z tym robiæ,ale chyba najpierw musimy siê tym udaæ do gastrologa??
Kiedy¶ bardzo mi pomogli¶cie. Chcia³am podziêkowaæ. Minê³o 5lat.Mama nadal choruje,ale choroba przebiega ³agodnie(guz nadal jest lagodny.Jedyne leczenie to dieta i rezonans raz w roku i Eus raz na 2lata.Jest stabilnie. Dziêkujê Wam za wszystko.
Kiedy¶ bardzo mi pomogli¶cie. Chcia³am podziêkowaæ. Minê³o 5lat.Mama nadal choruje,ale choroba przebiega ³agodnie(guz nadal jest lagodny.Jedyne leczenie to dieta i rezonans raz w roku i Eus raz na 2lata.Jest stabilnie. Dziêkujê Wam za wszystko.
Przeczyta³am ten w±tek, bo mój tata mia³ nowotwór trzustki, mam nadziejê ¿e choroba nadal przebiega ³agodnie.
Wszystkiego dobrego.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum