1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Leczenie w innym województwie.Proszę o poradę. |
Kronos444
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 6124
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2016-01-26, 13:47 Temat: Leczenie w innym województwie.Proszę o poradę. |
Jeszcze raz dziękuję Wam bardzo serdecznie za pomoc. Spię spokojniej ,że jednak to jakoś funkcjonuje i jednak "da się" . Pozdrawiam serdecznie. |
Kronos444
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2016-01-24, 21:08 Temat: Leczenie w innym województwie.Proszę o poradę. |
Dziękuję bardzo za informację. Gdyby ktoś jeszcze coś wiedział na ten temat ,proszę napisać . Jeszcze raz dziękuje gaba. |
Kronos444
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2016-01-24, 20:28 Temat: Leczenie w innym województwie.Proszę o poradę. |
Witam serdecznie.
Zacznę od tego , iż u mojej mamy zdiagnozowano raka szyjki macicy ok 6 miesięcy temu. Miała już operacje i w tej chwili ciągle chodzi na badania w swoim mieście..rentgen,krew,USG itd.
Sprawa wygląda tak , iż mama mieszka sama , ma własne M ,lecz chciałbym,aby mama przeprowadziła się do mnie bez zmiany meldunku, ale niestety mieszkam na drugim końcu polski i nie wiem jak wygląda to w naszym systemie.
Czy bezproblemowo może kontynuować leczenie w innym mieście? Czy związane są z tym jakieś ograniczenia? Lub może to jest niemożliwe?
Bardzo proszę o pomoc. |
|
|