1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak jajnika rozsiany, IIIc, wodobrzusze w postaci galarety |
Midi90
Odpowiedzi: 48
Wyświetleń: 23083
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2017-08-18, 14:46 Temat: Rak jajnika rozsiany, IIIc, wodobrzusze w postaci galarety |
Wyrazy współczucia :* Trzymajcie się. |
Temat: Rak jajnika rozsiany, IIIc, wodobrzusze w postaci galarety |
Midi90
Odpowiedzi: 48
Wyświetleń: 23083
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2017-06-04, 20:00 Temat: Rak jajnika rozsiany, IIIc, wodobrzusze w postaci galarety |
My przeżyliśmy z moim dziadkiem, który też chorował na nowotwór. Co z tym robiliśmy... Lekarz z HD przepisywał mu leki wyciszające, ale właśnie one działały tylko (albo aż) tak, że dziadek był mniej pobudzony i spokojniejszy. A takie momenty, które opisujesz, były już do końca. Czasem mówił całkiem do rzeczy, a czasem... wydawało mu się, że jest w innym miejscu, że schował gdzieś pieniądze, które teraz ktoś chce mu zabrać i musi je szybko ukryć, że byłam kiedyś u niego i nawet się do niego nie odezwałam...
Jest jeszcze kwestia podejścia... ja np. wiedziałam, że przecież to przez chorobę i przytakiwałam mu dodając tylko, że wszystko będzie dobrze, uspakajałam. Reszta rodziny próbowała na siłę uzmysłowić mu, że gada głupoty, przy czym nakręcał się jeszcze bardziej i moim zdaniem było to niewłaściwe.
Pozdrawiam mocno |
|
|