1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 6
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Jogi45 - komentarze
banialuka

Odpowiedzi: 94
Wyświetleń: 26422

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2009-11-21, 09:01   Temat: Jogi45 - komentarze
jogi45, ja również trzymam kciuki zeby jednak córce udało się szybciej niz sie spodziewasz ;)
banialuka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2009-10-22, 14:03   Temat: Jogi45 - komentarze
Jogi pamiętam jak jeszcze nie dawno denerwowałaś się ze nic sie nie dzieje w kierunku leczenia, później ze lampy popsute i przeciaga sie w czasie a teraz masz już to wszystko za sobą.....kiedy to zleciało. Życze aby skutki uboczne tego darmowego "solarium" jak najszybciej minęły i poszły w niepamięć. Kuruj się szybciutko i zapominaj o tym co przeszłaś bo jesteś juz zdrowa i życze zeby tak juz było zawsze. Pozdrawiam :tull:
banialuka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2009-08-20, 21:51   Temat: Jogi45 - komentarze
jusia napisał/a:
jogi45 napisał/a:
Czytam niemal wszystkie wątki i widzę jak ta choroba nas niszczy. Często mam ochotę pogadać/popisać z tymi co są w rozterce ale właściwie co mam powiedzieć. Sloganami nie pomoge a moge urazić więc siedzę i myślę " paskudnie że on/ona ma takie problemy, powinnam pomóc ale jak ?"

Czuję identycznie to samo

Ja myślę że zdecydowana większość tak ma, a przynajmniej ja mogę do Was dołączyć.
banialuka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2009-07-09, 08:23   Temat: Jogi45 - komentarze
Jogi ja również wierzę że wynik rezonansu będzie dobry i radioterapia zacznie sie tak jak jest zaplanowana. Cieszę sie że apetyt wraca,teraz już będzie coraz lepiej.
Pozdrawiam.
banialuka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2009-06-28, 12:53   Temat: Jogi45 - komentarze
jogi cieszę sie że jesteś juz po wszystkim i czujesz się dobrze :) Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i trzymam kciuki za to żeby wyniki były jak najbardziej zadowalające. Pozdrawiam
banialuka

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2009-06-24, 21:28   Temat: Jogi45 - komentarze
jogi to ja już zaczynam trzymać ;) Pozdrawiam

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron