1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Jestem na granicy załamania - proszę o pomoc |
betsi
Odpowiedzi: 59
Wyświetleń: 29113
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2014-09-12, 12:08 Temat: Jestem na granicy załamania - proszę o pomoc |
Terenia,ja biorę też antydepresant, i to już chyba 3 raz w moim życiu.Mój mąż ma raka,na razie jakoś się trzymam, choć nie wiem, czy po jakimś czasie znowu mi coś nie wróci-nawet przy lekach.
Wiesz, przez parę dni brania leku czułam się ok,później był koszmar,lek zaczął działać około 3 tygodnia.Na razie jest ok. Jeszcze biorę od czasu do czasu hydroksyzynę. Lek moża dobrać,a i serce taki lek też wycisza.Pozdrawiam |
betsi
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2013-08-20, 22:25 Temat: Jestem na granicy załamania - proszę o pomoc |
terenia będzie dobrze kochana |
betsi
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2013-08-18, 19:59 Temat: Jestem na granicy załamania - proszę o pomoc |
terenia przykro mi ,jaj mam taka samą naturę jak ty,ja teraz nawet się nie badam,tak się wszystkiego boję wiem,że nie jest łatwo mówić,doradzać,jak serce mówi co innego,urlop-to zależy od ciebie,ale może watro dla dziecka się wybrać.pozdrawiam i trzymaj się |
|
|