1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Guz szczytu płuca prawego |
bogdusia
Odpowiedzi: 86
Wyświetleń: 20494
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-10-31, 12:52 Temat: Guz szczytu płuca prawego |
Nie sądzę żeby lekarz wypisywał w dokumentach coś czego nie jest pewien.
Z doświadczenia wiem , że lekarze są w stanie wyciągnąć wstępne wnioski nawet z obrazu TK.
Chodzi mi teraz o to czy macie jakieś dalsze wskazówki co dalej. Bo nie sądzę żeby zostawiono pacjenta z badaniem w ręku i bez żadnych wskazówek co dalej.
Zwykle po otrzymaniu wyników jest konsylium lekarskie i dalsze decyzje.
[ Dodano: 2016-10-31, 12:55 ]
A cha czyli obecnie idziecie do ortopedy? Myślę że on zadecyduje co dalej.
Pamiętaj nie każdy rak to wyrok |
bogdusia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-10-31, 10:57 Temat: Guz szczytu płuca prawego |
W jakim ośrodku była robiona biopsja? Pod czyją opieką jest w tej chwili tata?
[ Dodano: 2016-10-31, 11:04 ]
Gdzie kazali się zgłosić z wynikiem biopsji? |
bogdusia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-10-20, 17:45 Temat: Guz szczytu płuca prawego |
I super. Trzeba być dobrej myśli. najważniejsze że coś drgnęło i tata jest leczony. |
bogdusia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-10-09, 20:36 Temat: Guz szczytu płuca prawego |
Ważna rzecz róbcie kserokopie każdego wyniku żeby dołączać do kart u lek pierwszego kontaktu, pulmunologa oraz żeby mieć swoje,,akta,,. |
bogdusia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-10-09, 07:47 Temat: Guz szczytu płuca prawego |
A gdzie dalsza diagnostyka? Jest juz październik do tego czasu coś powinno byc robione. Chyba tata był z wynikami u lekarza zlecającego badania.Ten powinien przetsięwziąć jakieś kroki. |
|
|