1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 5
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: campers1 - komentarze
campers1

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 4588

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2010-12-05, 20:49   Temat: campers1 - komentarze
PETI, Walczmy, i Wy też, do końca! W mężczyźnie jest siła fizyczna i ambicja, w kobiecie wytrwałość i determinacja. Znasz lepszą kombinację?
campers1

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2010-12-05, 19:28   Temat: campers1 - komentarze
Ktoś wcześniej powiedział na tym forum - Jak szybko człowiek uczy się choroby(gdy go to dotyczy) i jak szybko poznaje ten system.....

[ Dodano: 2010-12-05, 19:37 ]
Katarzynko,
Ja JESTEM TAKI , że po .. wszystkim.. dam "im" o sobie znać - nie liczę na jakikolwiek skutek w ich duszach. Ja nie śpię od wielu dni, bo mi zależy, a oni spali spokojnie bo im płaciłem i wierzyłem....Stracą na zdrowiu (dosłownie) i będą ostrzeżeniem dla innych... To nie zemsta lecz gorycz........

[ Dodano: 2010-12-05, 19:41 ]
Nie mówię o działaniu przestępczym, lecz o realnych, prawnych konsekwencjach,
campers1

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2010-12-01, 17:17   Temat: campers1 - komentarze
Jak wiele życzę Wa szczęścia !!!!! I walki ... zawsze!!!!

[ Dodano: 2010-12-01, 17:18 ]
Wasz sukces jest też nadziejąi podpowiedzią dla innych !!! Zdrowia i wytrzymałości!!!
campers1

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2010-11-29, 20:19   Temat: campers1 - komentarze
Bezsilność określiłbym jako 100% poszukiwań i 0% rozwiązań, ale właśnie w to nie wierzę, że jest to 0% rozwiązań - może jeszcze nie znalazłem ...

[ Dodano: 2010-11-29, 21:07 ]
Dlatego proszę Was o pomoc
campers1

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2010-11-29, 18:21   Temat: campers1 - komentarze
>> Komentarze dotyczą tego wątku <<

Dziękuję za wszystkie slowa otuchy. W naszej rodzinie zawsze wyznawaliśmy zasadę że pomoc innym ludziom była obowiązkiem, a nie powodem do własnej dumy. Dziś stajemy przed wyzwaniem w którym sami sobie chyba nie poradzimy... Ale będziemy walczyć.. do końca...

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron