1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Trauma przed kontrolą |
etienee
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 6055
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2015-11-11, 19:47 Temat: NO i byłam |
Tak chodze ale zmusiła mnie sytuacja,nie choroba.W ZUS zażądano dokumentacji medycznej z C.O Kraków,wiec musze chodziąc.
Bardzo sie boję,nawrotu przerzutów. Ludzie jak tam czy macie powikłania po radioterapii szyjki macicy i jakie. |
etienee
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2015-01-09, 23:59 Temat: prawa pacjentki |
Lekarze mają gdzieś. Ach szkoda pisac. Nie wiem co robic. Boje sie szpitali i lekarzy,
dlatego ze zbagatelizowali moje objawy. Choroby spadły na mnie jak grom z jasnego nieba.
Cytologia II potem rak, problemy z watrobą pózniej wirus.
Nie mam jak iśc, bo nie mam z kim zostawić córki, nie mam żadnej pomocy. Mama ma 83 lata, zas syn ciagle zajety, praca, uczelnia. Mąż mnie zostawił jak sie urodziło niepełnosprawne dziecko, jestem kompletnie sama ze swoimi problemami. |
etienee
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2015-01-06, 11:21 Temat: Trauma przed kontrolą |
Bardzo boje sie kontroli, po traumach jakie przezyłam na Gancarskiej w Krakowie.
Brak intymności, wychodzacy lekarz, wchodzacy do gabinetu. Brak zrozumienia rozmowy.
Gdy sie juz wybrałam, tak mnie rozbolał brzuch, robiło mi sie niedobrze, nie poszłam. |
|
|