1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak jajnika, wodobrzusze |
fraszka33
Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 25960
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-11-08, 14:27 Temat: Rak jajnika, wodobrzusze |
hej
Rozumiem ze sie martwisz.
Mnie np przy pierwszej operacji nie mogli usnac macicy bo byla zrosnieta z pecherzem moczowym. Dopiero po chemi udalo sie ja usunac. Moze u Twojej tesciowej jest jakis podobny problem. ja tez mialam operaca-chemia-operacja.
Tez mialam nowotwor rozsiany. Po 2 chemi badanie histopato. wykazalo ze jest czysto.
Zawsze jest jaks nadzieja. U mnie lekarze nna poczatku nawet nie parzyli mi w oczy!
Pozdrawiam |
fraszka33
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-10-20, 17:13 Temat: Rak jajnika, wodobrzusze |
hmmm, idac na chaulbinnskiego nic nie tracicie. Idzcie ok 9 jutro, nie powinno byc kolejek. Pytajcie o profesora Grybosia. Ja zostalam przyjeta choc nie bylo miejsc. Jak widac sie znalazlo:) Nic nie zaplacilam. |
fraszka33
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-10-20, 16:33 Temat: Rak jajnika, wodobrzusze |
A byliscie na Chaulbinskiego?? |
fraszka33
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-10-20, 14:31 Temat: Rak jajnika, wodobrzusze |
hej
Mialam podobne objawy ale marker jeszcze wyzszy bo 2700. U mnie bylo zadnego dyskutowania, zrobili jedno usg, cos am bylo widac. Lekarz od razu kazal operowac. 2 tyg pozniej bylam juz po operacj.
Zglos sie nna Chaulbinskiego do kliniki ginekologi poloznictwa. Tam jest poradnia onkologiczna i oddzial ginekologi onkologicznej. Najlepiej do profesora Grybosia. Tam nie czeka sie miesiacami na operacje. Zrobcie to jak najszybciej!!!! |
|
|