1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Jak w tym wszystkim się odnaleźć? |
gosiaa
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 5194
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2013-03-07, 11:42 Temat: Jak w tym wszystkim się odnaleźć? |
gosikasta, witaj
Chciałam się tylko odnieść do tego zdania: Drugi szczerze i brutalnie wywalił kawe na ławe, że nawet nie ma co naświetlać bo i tak rok, dwa życia, a naświetlaniem to on tylko będzie cierpienie przedłużał!!!!(to nas dobiło, bo myśleliśmy,że jest dobrze). Trzecia powiedziała,że nie ma co naświetlać głowy, bo tam nic nie ma i za groźne skutki uboczne.
Jestem zaskoczona- poczytaj proszę o postępowaniu w DRP. Oczywiście, jeśli są przeciwwskazania do naświetlań, to nie będzie ich nikt robił. Ale profilaktyczne naświetlania głowy są w DRP standardem (chyba, znowu, że są jakieś konkretne przeciwwskazania).
Mój tata miał naświetlania i płuc i głowy- owszem, były i osłabienie i zmęczenie, są zawroty głowy- ale to nic, jeśli daje to szansę na choć trochę lepsze i dłuższe życie. Tata bardzo się bał naświetlań- w tej chwili wrócił do pracy i normalnie pracuje. Pozdrawiam się serdecznie. |
|
|