1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Jogi45 - komentarze |
kfpogoda
Odpowiedzi: 94
Wyświetleń: 27001
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2009-03-25, 22:27 Temat: stoję w miejscu |
NIE WIEM CO MAM NAPISAĆ .ZACZNĘ OD POCZĄTKU. PO KONTROLNEJ MAMMOGRAFII WYNIK WYSZEDŁ MI "BIRADS 4" ZAGESZCZENIE 35 MM. MIALAM MIEC ZROBIONA BIOPSJE, ALE LEKARZ ZMIENIL
ZDANIE NA USG ZA 4 MIESIACE. TERMIN DOSC ODLEGLY.POSTANOWILAM ZASIEGNAC OPINI INNEG ONKOLOGA. TEN LEKARZ OBEJZAL ZDIECIE MAMMOGRAFICZNE I STWIERDZIŁ.....................NADINPRETACJA . SUPER.
MOGE DZIEKOWAC BOGU ZE TAK ZAKONCZYŁA SIE MOJA SPRAWA.
W JEDNYM Z POSTOW BASI DO JOGI PRZECZYTALAM:
cyt: chcę Ci powiedzieć, że w medycynie rzadko 2 razy dwa to cztery. Medycyna nie jest matematyką i zdarzają się rzeczy zupełnie nieprzewidywalne (często w dobrym kierunku) .....ZYCZE WSZYSTKIM TAKIEJ DJAGNOZY.DZIEKUJE ZA DOBRE SLOWA I MATERIALY MI PRZESYLANE.DUZO SILY ,POZYTYWNEGO PODEJSCIA DO KAZDEJ DIAGNOZY BO CYT.DWA RAZY DWA W MEDYCYNIE NIE ZAWSZE JEST CZTERY. |
Temat: Jogi45 - komentarze |
kfpogoda
Odpowiedzi: 94
Wyświetleń: 27001
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2009-03-25, 14:18 Temat: choroba a kotki |
Miałam kotka przez 16 lat.Musieliśmy go uśpić bo miał guzy nowotworowe na roznych organach.[był po operacjach].Te zwierzątka są milusińskie.Jak ktoś był chory, to kładł się na tym zbolałym miejscu.Kiedy ktos z domowników wracał ,to wyczuwał na odległość.Potem na powitanie miauczał ,łasił się i wskakiwał na kolana. Takiego ciepłego powitania życzę Ci za każdym powrotem do domu.Oczywiście wyników też życzę dobrych. |
|
|