Autor |
Wiadomość |
Temat: pytanie do nie wiem kogo |
klikers
Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 18280
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-10, 10:05 Temat: pytanie do nie wiem kogo |
mam linka: http://www.youtube.com/watch?v=N8Hsq4Sgack
to kto mnie znajdzie ?:)
[ Dodano: 2012-06-11, 01:47 ]
Poczytałem ta pielgrzymka ma 475 km wg źródła http://wapm.pl/portal/ind...=1&limitstart=2
No nie wiem czy moje nogi to wytrzymają ale jak by ktoś szedł to chętnie się przekonam choć i tak polecam WAPM i gr zieloną która liczy ponad 500 osób
Plamiasta jak byś planowała iść to daj znać tylko w miarę wcześnie bym wolne se załatwił w pracy |
klikers
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-09, 17:28 Temat: pytanie do nie wiem kogo |
A jak bym się wybrał to idziesz ? Tylko czy dołącza Wasza do WAPM czy PPW WAPM- Warszawaska Akademicka Pielgrzymka Metropolitalna, PPW- Piesza Pielgrzymka Warszawska. PPW nie polecam są bardziej spartańskie warunki, nie dają obiadków, i za szklankę ciepłej wody liczą sobie w WAPM to wszystko plus wiele innych masz za free no i trasa inna, WAPM ma mniej więcej równe odcinki a PPW pierwszego dnia robi prawie 60 km i z każdym dniem mniej Trzymaj filmik z tej na której byłem, zaznaczam jestem też na filmie w paru momentach znajdź mnie
[ Dodano: 2012-06-09, 18:46 ]
hmm i nie wkleiłem w końcu, muszę odnaleźć ten właściwy |
klikers
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-08, 22:10 Temat: pytanie do nie wiem kogo |
plamiasta napisał/a: | ja kiedyś chciałam iśc na najdłuższą w Polsce pielgrzymkę Gołdap Częstochowa ale niestety nie pozwoliły mi obowiązki rodzinne. Ty z jakiego miejsca startujesz? |
Z Warszawy z pl.Zamkowego z grupą zieloną WAPM Gorąco polecam tą grupę, świetna grupa muzyczna, młody i przezabawny ks przewodnik i w ogóle ta atmosfera nie wiem ile idzie tamta pielgrzymka ale ta startuje 5 sierpnia i dociera na Jasną Górę 14 sierpnia więc trochę też trwa, choć żal mi było jak się kończyła Tylko wygodne obuwie polecam bo ja dostałem zapalenia ścięgna achillesa co prawda dotarłem sam o własnych siłach ale ze łzami w oczach, no i maść alantan bo idzie się pozacierać jak 40 ww garbus |
klikers
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-06, 18:49 Temat: pytanie do nie wiem kogo |
Gazda napisał/a: | Ja bym się zabezpieczył siedząc w cieniu i pijąc zimne piwo, a pielgrzymkę chętnie bym obserwował za pomocą "Błękitnego" na TVN 24. |
hehe jest to pewien sposób ale wolę nieco bardziej aktywny udział
[ Dodano: 2012-06-06, 19:51 ]
niki napisał/a: | krem z filtrem +50, czapka z daszkiem i cienka koszula z długim rękawem
tak mozesz iść |
Dzięki, zastanawiam się tylko czy przy takich temperaturach będzie znośnie na długi rękaw |
klikers
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-06, 16:41 Temat: pytanie do nie wiem kogo |
Widzę że tu zadawane pytania to ja zadam swoje może ktoś wpadnie na jakiś genialny pomysł
Co zrobić: Chciałbym wybrać się na pieszą pielgrzymkę w tym roku, ostatnio byłem 2 lata temu ale nie mogę się opalać a wiecie słońce w sierpniu wysoko na niebie pytanie iść czy nie iść? I jak Wy byście się zabezpieczyli przed słońcem jak byście szli? |
|