Autor |
Wiadomość |
Temat: Spotkanie w Warszawie |
kmis757
Odpowiedzi: 139
Wyświetleń: 51694
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-12-03, 17:33 Temat: Spotkanie w Warszawie |
Nasze Forum, spotkania na Zlotach u Gazdy, to wspaniały sposób na zapoznanie się w realnym życiu. Tworzą się tu wspaniałe przyjaźnie. Jedna z nich są nasi Przyjaciele z Łodzi; małgosia_43 czyli: Małgosia, Jacek i oczywiście Magister.Roman (na cześć Roman1130), który od 3 Zlotu, tego wrześniowego znalazł ciepły dom i od mamy Abi u Gazdy trafił do Łodzi. W drodze na 'spotkanie warszawskie' odwiedziliśmy ich i spędziliśmy mile wspaniałe chwile na długich nocnych rozmowach. To nie pierwsze nasze spotkanie i mamy nadzieje na kolejne. Stąd czytałaś banialuka, wcześniej o spotkaniu w Łodzi. A tak relaksował się na spotkaniu Magister.Roman
|
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-11-30, 13:26 Temat: Spotkanie w Warszawie |
urania napisał/a: | Szczęściarz z Ciebie Kmis757, otaczasz się pięknymi kobietami |
- Jolana napisał/a: | w moim sercu pozostaniecie na zawsze... |
- właśnie dla tego warto...
JustynaS1975 napisał/a: | I polecam takie spotkania. Niezwykłe przeżycie. |
- nic dodac nic ujać...
roman1130 napisał/a: | zawsze są o niebo za krótkie, a przynoszą i zostawiają tyle emocji i pozytywnej energii... |
- "pozytywnej energii..."; tak często potrzebnej nam aby się odnaleść...
[ Dodano: 2012-11-30, 13:29 ]
urania napisał/a: | Szczęściarz z Ciebie Kmis757, otaczasz się pięknymi kobietami |
- wiedziałem, wiedziałem, że takie stwierdzenie padnie... to sama przyjemność...
(sorki, jakoś wyleciał ten tekst) |
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-11-29, 15:23 Temat: Spotkanie w Warszawie |
Udział wzięli; Jolana, JustynaS1975, Gonia, kmis757 z Beatką |
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-11-29, 15:19 Temat: Spotkanie w Warszawie |
"Spotkanie w Warszawie 2" nazwane przeze mnie "Zlotem bis" to już historia. Ci co byli a dla których Zlot w Żegiestowie z różnych powodów jest poza zasięgiem, dowodzi, że my członkowie Rodziny Forum; Fundacji Dum Spiro-Spero, czujemy się bardzo miło i sympatycznie w swojej obecności. Takie spotkania, jako kontynuacja naszej Forumowej wirtualnej znajomości, spędzenie wspólnie odrobine czasu, wypicie kawy, spojrzeniu sobie głęboko w oczy, rozmowa, daje niesamowitą radość i pozostawia niezapomniane wspomnienia. Bardzo dziękuję naszym wspaniałym Forumowiczkom za udział w spotkaniu, za miło spędzony czas i zachęcam do takich spotkań. Nie zamykajmy się tylko w klikaniu i literkach. Gdy na Zlot jest nam za daleko pamiętajmy, że tuż obok nas jest ktoś dla kogo warto poświecić trochę swojego czasu, z kim warto wymienić się odrobiną uśmiechu.
|
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-11-23, 09:14 Temat: Spotkanie w Warszawie |
małgosia_43 napisał/a: | kroi się spotkanie angentów na szczycie |
Na pewno się odnajdziemy... my właśnie ruszamy w "Polskę"; przez Jasną Górę do Łodzi w odwiedziny do naszej wspaniałej "małgosi43"... jutro spotkanie "Na Szczycie" w umówionym "tajemnym" miejscu (jak wyżej). Odnajdziemy Was dziewczyny, na pewno - my ludzie z Sudetów... obcy zawsze dobrze "rozpoznawalny" (sztuk 2)... do miłego |
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-11-22, 17:12 Temat: Spotkanie w Warszawie |
Gonia napisał/a: | chociaz zalezy od miejsca przebywania rozbojnikow |
To mam ze sobą zabrać strzelbę co by się bronić
Płotki startowe już wbite na skrzyżowaniu Żwirki i Wigury # Banacha to niech tak zostanie... a gdzie nas zaniesie to się zobaczy. Do miłego zobaczenia... |
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-11-19, 17:03 Temat: Spotkanie w Warszawie |
Joasia jesteś niezastąpiona... Maciek, młody chłopie, dasz radę... a z Pragi (oczywiście nie tej do której mam 150 km - do Warszawy 450km), najlepiej kieruj się na Pragę Południe na trasę Łazienkowską i trasa Łazienkowską, przez most Łazienkowski , cały czas prosto; zmienia się na Al. Armii Ludową, dalej prosto przechodzi w Wawelską i skręcasz w lewo w kierunku Portu Lotniczego czyli na (Franciszka) Żwirki i Wigury (Stanisława) , a skręcasz na światłach zaraz za Pomnikiem Lotników, (stał jeszcze niedawno po lewej stronie). Po skręcie w lewo na światłach na Żwirki... po 800-set metrach masz skrzyżowanie w prawą stronę (tylko) to Banacha (Stefana). W tym miejscu (pozwolę sobie powtórzyć po Justynce), czyli na skrzyżowaniu Żwirki i Wigury z Banacha w sobotę 24 XI o godz. 15-stej spotykamy się i dopiero stad ruszamy na "poszukiwania" miejsca na dobrą kawę. Tu po drugiej stronie od Banacha zaczynają się Pola Mokotowskie z Parkiem im. J. Piłsudskiego a wcześniej stadionem RSK Skra.
Proponuję aby chętni postarali się o nr telefonu Justynki lub mój, poprzez PW. Dziękujemy i zapraszamy.
[ Dodano: 2012-11-19, 17:26 ]
No teraz dzięki TVN 24 wiem dlaczego tych co mają inna tablicę rejestracyjna niżeli Warszawską nazywają "Słoikami". Ale czemu parkując na osiedlu, mogę mieć przebite wszystkie opony, to tego już nie rozumiem. Szwagier mieszka na zamkniętym osiedlu na Targówku i już słyszę, że teraz parkować będę musiał poza ogrodzoną częścią osiedla, czyli pod lasem; Park Leśny Bródno... aleeee gościna... Idą dziwne czasy albo wraca stare... |
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-11-17, 17:52 Temat: Spotkanie w Warszawie |
jo_a napisał/a: | JustynaS1975 napisał/a: | Richelieu napisał/a:
jo_a napisał/a:
macie zakaz napieprzania o forum :P
Już to widzę, jak posłuchają.
|
Już mnie zaczynają uszy piec! I na języku wyrasta mi "pypeć".
Riczu, tak jakbyś ich trochę podburzał....
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-11-17, 12:54 ]
Nie, no skąd Ci do głowy w ogóle przyszło takie podejrzenie ... ? Ja ? Ich ? Podburzał ?! W życiu nie ! ( )
|
Robi się coraz ciekawiej i przyjemnie na duszy; Gonia, iwka3219...
[b]Justynko[/b] pozwól, że coś zaproponuję i powiem prosto z mostu; aby nie skończyło się tak jak z planowanym poprzednim spotkaniem: "Warszawa" - sztuk dwie...
Proponuję aby do wtorku do godz.00,00 zadeklarować swoją obecność. Proszę Justynkę o podanie dokładnie gdzie mam zaparkować w Warszawie na Polach Mokotowskich (lokal na pewno wskażesz też znakomity na popołudniową kawową biesiadę Forumowiczów). Sorki, jestem jak nas nazywacie "słoikiem" (zasłyszane w telewizji) prosto z trasy i mogę mieć problemy. Godzinę ustalimy i podamy, jak myślę w środę (narazie obowiązuje zaproponowana 13,00). Skoro jestem jednym z pomysłodawców (wraz z Justynką) tego właśnie spotkania powiadam Wam; porządek i dyscyplina wskazana a skoro jadę 450 km to mi wybaczycie taki tekst...
A Wam; górnoślązacy, jo_a, Richelieu... radzę szykować maść na języki i patrzcie jakie niebo będzie różowe tego popołudnia.... |
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-11-16, 17:46 Temat: Spotkanie w Warszawie |
JustynaS1975 napisał/a: | stąd pomysł, aby więcej osób spotkało się w tym dniu. Jako miejsce spotkania proponuję Pola Mokotowskie. Jest tam kilka knajpek i będzie można sobie wybrać, w której usiądziemy.
Serdecznie zapraszamy. |
Maciek76 napisał/a: | Ja także bym przyjechał na to spotkanie....Akurat będe w tym terminie w Stolicy |
- oczywiście zapraszamy... |
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-11-10, 13:57 Temat: Spotkanie w Warszawie |
JustynaS1975 napisał/a: | Serdecznie zapraszamy. |
Dokładnie tak, zapraszamy |
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-05-06, 11:02 Temat: Spotkanie w Warszawie |
Jolana, klikers, i inni umawiający się, proszę się teraz wytłumaczyć - oj nieładnie |
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-04-25, 16:42 Temat: Spotkanie w Warszawie |
JustynaS1975 napisał/a: | Hm, ja jestem mało charakterystyczna |
- ale kłamczusze ... nasz hit eksportowy ... nasz znak rozpoznawczy ...
Ale wam zazdraszczam (świadome przekręcanie hihi), ale 550 km |
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-04-25, 14:27 Temat: Spotkanie w Warszawie |
KlaWik napisał/a: | Jestem ruda i mi to nie przeszkadza. |
- miałem dopisać...więc teraz: na pewno wyglądasz wspaniale więc zdejmij te okulary i zaprzaszam na bezwstydnych. Bardzo proszę |
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-04-25, 14:13 Temat: Spotkanie w Warszawie |
KlaWik napisał/a: | Proszę nie sprawdzać błędów ortograficznych, stylistycznych i interpunkcyjnych - następna z "DYS..." |
Jest taki stary kawał jak to miś, zając i lis grają w karty. Nagle miś mówi; nie powiem kto tum oszukuje ale jak przywalę w tę rudą kitę....
Kończmy ten temat albo przemianujmy to forum na onkologiczno - polonistyczne.
Ps. KlaWik - sorki... to nie do koloru Twych włosków |
|